Aluminium ramen met hout

Alu­mini­um ramen

Oer­sterk mate­ri­aal met ein­de­loos veel mogelijkheden

Alu­mini­um ramen: een strakke look met karakter


Kies je voor alu­mini­um ramen? Dan kies je voor een strakke mod­erne look die een state­ment maakt. Samen met Rey­naers, waar­van we erk­end part­ner zijn, staan we borg voor cor­recte con­struc­tie en plaats­ing van jouw alu­mini­um ramen. Daar­naast geni­et je van een garantie van tien jaar.


Benieuwd naar de voorde­len? Wel, ze zijn ein­de­loos (als je het aan ons vraagt). Denk bijvoor­beeld aan de inte­gratie van een mod­erne look, onder­houds­ge­mak, per­fecte iso­latie en bij­zon­der veel mogelijkhe­den qua afwerking. 

Voordelen van dit type raam

Een strakke, moderne look

Aluminium ramen bieden heel wat constructiemogelijkheden, waardoor ze geschikt zijn voor grotere raampartijen. Over het algemeen zorgt dit oersterke materiaal voor een hedendaagse en industriële uitstraling met karakter.

Ruime keuze

Aluminium ramen kan je eenvoudig personaliseren: zowel binnen- als buitenzijde kunnen in alle RAL-kleuren ontworpen worden. Bovendien geniet je van een structuurlak die zorgt voor een gladde en krasbestendige look.

Onderhoudsvriendelijk

Aluminium ramen zijn eenvoudig schoon te maken. Het enige wat je moet doen, is er met een vochtig doekje en wat pH-neutraal schoonmaakmiddel overheen gaan.

Perfecte thermische isolatie

In standaarduitvoering tot 1.46W/m²K, wat een lagere energierekening met zich meebrengt. Daarnaast zijn aluminium ramen de duurzame keuze: aluminium is 100% recycleerbaar.

Menu