Aluminium ramen

Aluminium ramen

Aluminium ramen van oersterk materiaal met eindeloos veel mogelijkheden

Aluminium ramen: een strakke look met karakter


Kies je voor aluminium ramen? Dan kies je voor een strakke moderne look die een statement maakt. Samen met Reynaers, waarvan we erkend partner zijn, staan we borg voor correcte constructie en plaatsing van jouw aluminium ramen. Daarnaast geniet je van een garantie van tien jaar.


Benieuwd naar de voordelen van aluminium ramen? Wel, ze zijn eindeloos (als je het aan ons vraagt). Denk bijvoorbeeld aan de integratie van een moderne look, onderhoudsgemak, perfecte isolatie en bijzonder veel mogelijkheden qua afwerking. 

Voordelen van dit type raam

Een strakke, moderne look

Aluminium ramen bieden heel wat constructiemogelijkheden, waardoor ze geschikt zijn voor grotere raampartijen. Over het algemeen zorgt dit ramen van oersterke materiaal voor een hedendaagse en industriële uitstraling met karakter.

Ruime keuze

Aluminium ramen kan je eenvoudig personaliseren: zowel binnen- als buitenzijde kunnen in alle RAL-kleuren ontworpen worden. Bovendien geniet je van een structuurlak die zorgt voor een gladde en krasbestendige look van je ramen.

Onderhoudsvriendelijk

Aluminium ramen zijn eenvoudig schoon te maken. Het enige wat je moet doen, is er met een vochtig doekje en wat pH-neutraal schoonmaakmiddel overheen gaan.

Perfecte thermische isolatie

In standaarduitvoering tot 1.46W/m²K, wat een lagere energierekening met zich meebrengt. Daarnaast zijn aluminium ramen de duurzame keuze: aluminium is 100% recycleerbaar.

Menu