pvc voordeur raam

PVC ramen

Duurza­am, betaal­baar en isolerend

PVC ramen hebben ontzettend veel voordelen


Wan­neer je kiest voor PVC ramen, kies je voor betaal­bare kwaliteit. Samen met VEKA, waar­van we erk­end part­ner zijn, lev­eren wij per­fect geplaat­ste ramen met tien jaar garantie.


Benieuwd naar de voorde­len? En terecht: het zijn er heel wat. Denk bijvoor­beeld aan de tal­loze afw­erk­ingsmo­gelijkhe­den (vraag zek­er naar de beschik­bare RAL-kleuren), het gemak in onder­houd, de hoge iso­latiewaarde en de schit­terende prijs-kwaliteitverhouding. 


Met andere woor­den, wan­neer je kiest voor PVC, kies je voor betaal­bare en duurzame ramen die boven­di­en vrien­delijk voor je energiereken­ing zijn.

Voordelen van dit type raam

Talrijke afwerkingsmogelijkheden

Personaliseer je PVC-ramen door te kiezen tussen de 55 beschikbare RAL-kleuren. Deze folies zijn tientallen jaren kleurvast, zodat jij er jarenlang van kan genieten. Zo krijg jij via PVC altijd dé stijl die bij jou en je woning past.

Onderhoudsvriendelijk

PVC trekt weinig vuil aan, waardoor het eenvoudig te onderhouden is. Het enige wat jij nodig hebt, is een vochtig doekje en pH-neutraal schoonmaakmiddel. Klus geklaard!

Hoge isolatiewaarde

PVC heeft een lage U-waarde, waardoor je minder warmte in huis verliest. In standaarduitvoering tot 1.0 W/m² (en geloof ons: daar ga je blij mee zijn!).

Prijs-kwaliteit

De grondstofprijzen van PVC zijn zeer gunstig, waardoor ze budgetvriendelijk zijn in aankoop. Bovendien heeft PVC een lange levensduur: ze gaan meer dan 30 jaar mee. Topkwaliteit voor een vriendelijke prijs!

Laat u inspireren door onze meest recente PVC-projecten…

Nog meer inspiratie
Menu