pvc voordeur raam

PVC ramen

Duurzaam, betaalbaar en isolerend

PVC ramen hebben ontzettend veel voordelen


Wanneer je kiest voor PVC ramen, kies je voor betaalbare kwaliteit. Samen met VEKA, waarvan we erkend partner zijn, leveren wij perfect geplaatste ramen met tien jaar garantie.


Benieuwd naar de voordelen? En terecht: het zijn er heel wat. Denk bijvoorbeeld aan de talloze afwerkingsmogelijkheden (vraag zeker naar de beschikbare RAL-kleuren), het gemak in onderhoud, de hoge isolatiewaarde en de schitterende prijs-kwaliteitverhouding. 


Met andere woorden, wanneer je kiest voor PVC, kies je voor betaalbare en duurzame ramen die bovendien vriendelijk voor je energierekening zijn.

Voordelen van dit type raam

Talrijke afwerkingsmogelijkheden

Personaliseer je PVC-ramen door te kiezen tussen de 55 beschikbare RAL-kleuren. Deze folies zijn tientallen jaren kleurvast, zodat jij er jarenlang van kan genieten. Zo krijg jij via PVC altijd dé stijl die bij jou en je woning past.

Onderhoudsvriendelijk

PVC trekt weinig vuil aan, waardoor het eenvoudig te onderhouden is. Het enige wat jij nodig hebt, is een vochtig doekje en pH-neutraal schoonmaakmiddel. Klus geklaard!

Hoge isolatiewaarde

PVC heeft een lage U-waarde, waardoor je minder warmte in huis verliest. In standaarduitvoering tot 1.0 W/m² (en geloof ons: daar ga je blij mee zijn!).

Prijs-kwaliteit

De grondstofprijzen van PVC zijn zeer gunstig, waardoor ze budgetvriendelijk zijn in aankoop. Bovendien heeft PVC een lange levensduur: ze gaan meer dan 30 jaar mee. Topkwaliteit voor een vriendelijke prijs!

Laat u inspireren door onze meest recente PVC-projecten…

Nog meer inspiratie
Menu