Moderene glaswand veranda

Glaswan­den

Een ele­gante oploss­ing die beschut­ting biedt

Jij kiest hoe jouw nieuwe glaswand eruit ziet

Een glaswand is dé per­fecte oploss­ing om voor wat meer beschut­ting op jouw ter­ras of balkon te zor­gen. Zo kan jij ook tij­dens iets fris­sere dagen nog gezel­lig buiten zit­ten, zon­der last te hebben van wind of regen.


Kies je voor een glaswand van Bruynseels-Vocht­en? Dan kies je tussen een volledig of gedeel­telijk schuif­sys­teem. Wat jij wil! En dat zijn niet de enige voordelen…

Voordelen van de Bruynseels-Vochten glaswanden

Variatie

Niet iedereen vindt hetzelfde mooi - en dat weten wij. Daarom bieden wij maar liefst vier verschillende varianten op onze glaswanden aan. Zo geniet jij van een sfeervolle extra kamer in jouw tuin, precies in de stijl die jij wil.

Verschillende extraatjes

Vraag zeker naar onze verschillende opties, zoals de handige meeneemfunctie. Deze verbindt alle glazen panelen aan elkaar, zodat deze automatisch meebewegen bij het openen en sluiten van de glaswand. Ultiem gebruiksgemak!

Verhoogd comfort

Een glaswand vergroot jouw algemene leefruimte - en dit betekent natuurlijk meer comfort. Klaar om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte?

Jaarrond ontspannen

Je splinternieuwe glaswand zorgt niet alleen voor beschutting tegen weer en wind - maar zorgt ook nog eens voor een aanzienlijke reductie van omgevingslawaai. Rust. Stilte. Puur genot.

Menu