Detail aluminium raam

Nieuwbouw | Aluminium | Ramen | Gebombeerd | Modern

Vraag onze experts om advies!

Mod­erne alu­mini­um ramen in nieuwbouwproject

Bruynseels-Vocht­en werkt regel­matig mee aan grote nieuw­bouw­pro­jecten. Dit prachtig licht project is daar een schoolvoor­beeld van. Veel glas, lichte muren en een strak lij­nen­spel: een knap staalt­je vak­man­schap. Spe­ci­aal aan dit gebouw zijn de gebombeerde ramen. Dit wil zeggen dat zow­el het glas als de profie­len gebo­gen zijn. 

Mod­erne com­mer­ciële ruimtes

Op het gelijkvlo­ers is er plaats voor com­mer­ciële ruimtes. De mod­erne look is hét per­fecte vis­itekaart­je voor elke onderne­m­ing. Het profiel­type dat hier gebruikt is, heeft de code CS86. Ben je fan van deze lichte, eigen­ti­jdse kleur? Vraag onze experts dan naar Anodisé C32’.

Lichte apparte­menten van verdieping 1 tot 8

Van verdieping 1 tot 8 zijn er apparte­menten. De profie­len die hier gebruikt wer­den, zijn van het­zelfde type als bij de com­mer­ciële ruimtes op het gelijkvlo­ers. De kleuren op de voor- en zijgevels zijn respec­tievelijk 9016 mat en 9007 mat. In de achtergev­el lopen de alu­mini­um dor­pels deels door onder de gevelsteen. 

Op zoek naar advies?

Wenst u meer advies of hulp bij het kiezen van nieuwe koz­i­j­nen en deuren? Kom dan zek­er langs in onze show­room. Onze experts ont­van­gen u met open armen!

Menu