PVC deur Bruynseels Vochten

PVC deuren

Duurzame, betaalbare en energiezuinige deuren

PVC deuren hebben ontzettend veel voordelen


Ben jij op zoek naar knappe deuren die betaalbaar, duurzaam én energiezuinig zijn? Dan zit je goed bij PVC. Voor de realisatie van jouw PVC deuren, werken wij samen met topmerk VEKA – waar wij erkend partner van zijn. 


Hierdoor kan jij altijd zeker zijn van een kwalitatieve plaatsing van je deuren én geniet je bovendien ook nog eens van tien jaar garantie. 

Voordelen van dit type deur

Ruime keuze

Kies je voor PVC deuren? Dan kies je voor inspiratie! Onze PVC deuren brengen tenslotte een ruim assortiment van 55 verschillende kleuren met zich mee. Zo kan jij er zeker van zijn: met PVC deuren vind jij altijd de stijl die bij jou past.

Schitterende prijs-kwaliteitverhouding

PVC deuren doen niet onder voor aluminium op gebied van keuze, isolatie of onderhoud - maar hebben wél een streepje voor op gebied van budgetvriendelijkheid. Dat komt omdat de grondstof voor PVC goedkoper in aankoop is.

Hoge isolatiewaarde

PVC deuren hebben een lage U-waarde, waardoor je minder warmte in huis verliest. In standaarduitvoering tot 1.0 W/m² (en geloof ons: daar ga je blij mee zijn!).

Onderhoudsvriendelijk

Jouw PVC deuren trekken van nature weinig vuil aan, waardoor je deze toppers slechts af en toe zal moeten schoonmaken. Er snel overheen gaan met een vochtig doekje en pH-neutraal schoonmaakmiddel, is ruim voldoende!

Ontdek ook onze accessoires

Laat u inspireren door onze meest recente PVC-projecten

Nog meer inspiratie
Menu