18 SPR VRD B VANDEGUYS 06

Klassieke veranda als uitbreiding op de leefkamer

Een heerlijk klassieke woning? Die vraagt om een heerlijk klassieke veranda, voorzien van alle comfort en gemak. Dus dat is ook precies wat we deden bij dit project. Ons doel? De noden en eisen van de bewoners volledig inlossen: zij waren op zoek naar een veranda die niet alleen bij de stijl van de woning paste, maar die ook ingezet kon worden als uitbreiding op de huidige leefkamer. En dat is precies wat we deden. Ontdek er meer over!


Gratis offerte

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Gratis offerte aanvragen

Brede vliegendeuren voor zorgeloos genieten

Wanneer je een veranda laat installeren, is dat meestal met de bedoeling om de deuren open te kunnen zetten – en te genieten van een deugddoend briesje. Wat niét altijd de bedoeling is, is dat er dan vliegen en wespen binnenvliegen. Gelukkig valt dit eenvoudig op te lossen door ook een vliegendeur of ‑raam te installeren!

Een lichtstraat voor ultieme lichtinval

Een veranda is dé ultieme manier om meer licht in huis te brengen, dat weten we allemaal. Je hebt tenslotte rondomrond ramen in plaats van solide muren, wat de gehele ruimte ruimer én lichter maakt.

En wil je er dan nog een schepje bovenop doen? Dan vraag je ons gewoon om er ook nog een lichtstraat bij in te bouwen. Want dat is exact wat we deden voor dit project! 

Een extra plek om te ontspannen

Het eindresultaat is er één dat er mag zijn! De eigenaars kregen precies wat ze wilden en kozen ervoor om de veranda in te richten als extra zithoek. Naast een gezellig zeteltje en een hoge eettafel, installeerden ze er ook een televisie. Nu is deze veranda echt voorzien van alle comfort - en kunnen de bewoners vanaf nu ook voor de televisie hangen mét zicht op de gezellige tuin. Dubbel win!

Gratis offerte

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Gratis offerte aanvragen
Menu