18 SPR VRD B VANDEGUYS 06

Klassieke veranda als uitbreiding op de leefkamer

Een heer­lijk klassieke won­ing? Die vraagt om een heer­lijk klassieke veran­da, voorzien van alle com­fort en gemak. Dus dat is ook pre­cies wat we deden bij dit project. Ons doel? De noden en eisen van de bewon­ers volledig inlossen: zij waren op zoek naar een veran­da die niet alleen bij de sti­jl van de won­ing paste, maar die ook ingezet kon wor­den als uit­brei­d­ing op de huidi­ge leefkamer. En dat is pre­cies wat we deden. Ont­dek er meer over!


Brede vliegen­deuren voor zorgeloos genieten

Wan­neer je een veran­da laat installeren, is dat meestal met de bedoel­ing om de deuren open te kun­nen zetten — en te geni­eten van een deugd­doend bries­je. Wat niét alti­jd de bedoel­ing is, is dat er dan vliegen en wespen bin­nen­vliegen. Gelukkig valt dit een­voudig op te lossen door ook een vliegen­deur of ‑raam te installeren!

Een licht­straat voor ultieme lichtinval

Een veran­da is dé ultieme manier om meer licht in huis te bren­gen, dat weten we alle­maal. Je hebt tenslotte ron­dom­rond ramen in plaats van solide muren, wat de gehele ruimte ruimer én lichter maakt.

En wil je er dan nog een schep­je bovenop doen? Dan vraag je ons gewoon om er ook nog een licht­straat bij in te bouwen. Want dat is exact wat we deden voor dit project! 

Een extra plek om te ontspannen

Het ein­dresul­taat is er één dat er mag zijn! De eige­naars kre­gen pre­cies wat ze wilden en kozen ervoor om de veran­da in te richt­en als extra zithoek. Naast een gezel­lig zetelt­je en een hoge eettafel, installeer­den ze er ook een tele­visie. Nu is deze veran­da echt voorzien van alle com­fort - en kun­nen de bewon­ers vanaf nu ook voor de tele­visie hangen mét zicht op de gezel­lige tuin. Dubbel win!

Ook van plan om je ruimte uit te breiden?

Con­tacteer ons! 

Menu