Aluminium Deuren Bruvo

Aluminium deuren

Alluminium deuren bieden alleen maar voordelen!

Aluminium deuren combineren kracht met schoonheid


Wanneer jij kiest voor aluminium deuren, kan jij alvast op beide oren slapen. Bruynseels-Vochten is tenslotte erkend partner van Reynaers: dé referentie in België voor aluminium profielen op maat.


Samen staan wij borg voor een correcte constructie en plaatsing van jouw aluminium deuren. Enneuh… bovendien geniet je ook van een garantie van tien jaar op dit duurzame materiaal! 

Voordelen van dit type deur

Een moderne en strakke uitstraling

Wanneer je kiest voor aluminium deuren, kies je voor een waanzinnige combinatie tussen kwaliteit en design. De sterke slanke profielen zorgen voor een moderne en strakke uitstraling, die je bovendien kan personaliseren naar keuze.

Veiligheid

Aluminium deuren staan bekend om hun onwrikbare kwaliteit. Dit oerdegelijke materiaal zorgt voor stabiele deuren die duurzaam en vormvast zijn. Zo zullen ze zelden kwalijke effecten ondervinden door temperatuurschommelingen en weersomstandigheden.

Onderhoudsvriendelijk

Aluminium deuren zijn eenvoudig schoon te maken. Het enige wat je moet doen, is er met een vochtig doekje en wat pH-neutraal schoonmaakmiddel overheen gaan.

Perfecte thermische isolatie

In standaarduitvoering tot 1.46W/m²K, wat een lagere energierekening met zich meebrengt. Daarnaast zijn aluminium deuren de duurzame keuze: aluminium is 100% recycleerbaar.

Ontdek ook onze accessoires

Menu