Moderne aluminium deur

Alu­mini­um deuren

Alleen maar voordelen!

Alu­mini­um deuren com­bineren kracht met schoonheid


Wan­neer jij kiest voor alu­mini­um deuren, kan jij alvast op bei­de oren slapen. Bruynseels-Vocht­en is tenslotte erk­end part­ner van Rey­naers: dé ref­er­en­tie in Bel­gië voor alu­mini­um profie­len op maat.


Samen staan wij borg voor een cor­recte con­struc­tie en plaats­ing van jouw alu­mini­um deuren. Enneuh… boven­di­en geni­et je ook van een garantie van tien jaar op dit duurzame materiaal! 

Voordelen van dit type deur

Een moderne en strakke uitstraling

Wanneer je kiest voor aluminium deuren, kies je voor een waanzinnige combinatie tussen kwaliteit en design. De sterke slanke profielen zorgen voor een moderne en strakke uitstraling, die je bovendien kan personaliseren naar keuze.

Veiligheid

Aluminium deuren staan bekend om hun onwrikbare kwaliteit. Dit oerdegelijke materiaal zorgt voor stabiele deuren die duurzaam en vormvast zijn. Zo zullen ze zelden kwalijke effecten ondervinden door temperatuurschommelingen en weersomstandigheden.

Onderhoudsvriendelijk

Aluminium deuren zijn eenvoudig schoon te maken. Het enige wat je moet doen, is er met een vochtig doekje en wat pH-neutraal schoonmaakmiddel overheen gaan.

Perfecte thermische isolatie

In standaarduitvoering tot 1.46W/m²K, wat een lagere energierekening met zich meebrengt. Daarnaast zijn aluminium deuren de duurzame keuze: aluminium is 100% recycleerbaar.

Ontdek ook onze accessoires

Menu