Bijbouw met vliegenraam

Vliegenraam en ‑deur

Vliegenraam of deur op maat gemaakt door Bruynseels-Vochten

Er zijn maar weinig mensen die niet genieten van de zomer. Het zonnetje schijnt, we mogen onze jassen opbergen en die ramen en deuren worden wagenwijd open gezet om die heerlijke zomerlucht binnen te halen. Tot die vervelende insecten roet in het eten gooien, natuurlijk… Of niet? Dankzij een vliegenraam of ‑deur houd jij alle insecten buiten!

Vliegenramen en ‑deuren: de oplossing voor een heerlijke nachtrust

Wanneer die langverwachte zomer eindelijk gearriveerd is, willen we niets liever dan buiten zijn of de buitenlucht naar binnen trekken. We zitten zitten op ons terras, genieten in onze tuin en zetten alle ramen en deuren open. Zeker wanneer het overdag warm geweest is, snakken we allemaal naar frisse avondlucht. Niets heerlijker dan kunnen slapen met een open raam, nietwaar?

Jammer genoeg krijgen we in de zomer regelmatig te maken met een muggenplaag – om maar niet te moeten nadenken over die andere onwelkome bezoekers die ons teisteren. Word jij ook zo gek van dat gezoem en die jeukende muggenbeten? Dan is er maar één oplossing: het installeren van vliegenramen en ‑deuren. Gelukkig kan je ook hiervoor bij Bruynseels-Vochten terecht!

De voordelen

  • Onze vliegenramen en ‑deuren zijn altijd esthetisch, efficiënt en diervriendelijk. 
  • Wij leveren altijd op maat gemaakte producten af.
  • Jij kiest de maat en de kleur, wij personaliseren tot je volledig tevreden bent.

Ben jij klaar voor een ontspannen zomer zonder vervelende insecten als domper op de feestvreugde? Wij alvast wel! 

Menu