Rolluiken

Rolluiken

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen. Rolluiken zijn eigenlijk altijd een goed idee, als je het aan ons vraagt. Een rolluik brengt tenslotte bijzonder veel voordelen met zich mee, zowel qua leefcomfort als qua veiligheid. En geef toe… wie wil er nu niet comfortabeler én veiliger leven? Wij vertellen je wat meer over al het moois dat die rolluiken van Bruynseels-Vochten met zich meebrengen. Hier gaan we!

De voordelen

  • Bespaar geld: met rolluiken haal je dubbele isolatie in huis. Zo houden ze in de zomer warmte buiten – en in de winter warmte binnen.
  • Je geniet jaarrond van perfecte temperaturen én voelt dit ook op je energiefactuur: je hoeft tenslotte minder te verwarmen of te koelen. Niet alleen beter voor je portefeuille, maar ook voor het milieu. Dé perfecte combinatie, dus!
  • Rolluiken dienen bovendien ook perfect om meer privacy in huis te bekomen. Gewoon even naar beneden halen – en voilà: een heerlijk afgesloten woonkamer zonder nieuwsgierige blikken.
  • Daarnaast hebben rolluiken ook een geluiddempende werking: ideaal voor wanneer je op een drukke baan of naast een rumoerig café woont. Lawaai van buiten? Vergeet het: met rolluiken kan jij zeker zijn van een stekje waar je volledig tot rust kan komen

De verschillende soorten rolluiken

Bij ons kan je terecht voor volledig gepersonaliseerde rolluiken. Jij stelt het eindresultaat volledig zelf samen, zodat alles in lijn valt met de stijl van de hele woning. PVC of aluminium? Een specifiek kleurtje? Een typische vormgeving? Allemaal goed. Kies bijvoorbeeld voor één van deze drie opties.

  • De traditionele rolluik plaatsen we bovenaan de raam – en het geheel zit dan vervat achter het buitenmetselwerk van je woonst. Aan de binnenkant werken we het geheel netjes af met een rolluikkast.
  • Je kan ook kiezen voor een opbouwrolluik. Dit type is ideaal voor wanneer er niet genoeg ruimte is achter de binnenzijde van de buitenmuur. We monteren de rolluik op het raam, zodat de twee een mooi geheel vormen.
  • Wanneer je absoluut niets van je raamhoogte wil verliezen, is een voorzetrolluik de perfecte optie. We bevestigen de rolluikbak zichtbaar aan de buitenzijde van je gevel, maar langs binnen moet er niets gebeuren.

Bovendien kan je zelf kiezen met wat voor bedieningssysteem je werkt. Zo kan je voor handmatige bediening met hand of lint kiezen, maar ook voor een elektrische schakelaar of een afstandsbediening. In t kort komt het dus hierop neer: jij kiest, wij installeren. Handig, nietwaar?

Menu