logo
Wij helpen je de buitendeur van je dromen kiezen.

Wij helpen je de buitendeur van je dromen kiezen.

Een buitendeur kiezen? Dat doe je zo!

Laten we maar gewoon met de deur in huis vallen. Wanneer het tijd is om een buitendeur te kiezen, dan kan het wel eens voorvallen dat je lichte paniek ervaart. Snappen we. Het is tenslotte belangrijk dat je de buitendeur van je dromen kiest… want met wat geluk, moet je er heel wat jaren op kijken. Neem er dus de tijd voor. Weeg alle opties af. Sta stil bij materiaal, kleur en design. Moeilijk? Geen probleem. Wij helpen je graag!

Zorg voor een stijlvol eindresultaat

Eerst en vooral is het belangrijk om goed te weten dat je buitendeur een grote impact zal hebben op de algemene uitstraling van je woning. Begrijpelijk: je buitendeur is dikwijls het allereerste wat je bezoekers zien wanneer ze op bezoek komen. En het is net daarom dat je wil dat die nieuwe buitendeur naadloos binnen het totaalplaatje van je volledige woonst past.

Je kan natuurlijk kiezen voor de veilige en sobere optie. Want het is een cliché, maar wel één met een reden: eenvoud siert. Nog altijd. En vaak is de meest sobere keuze, de keuze die ervoor zorgt dat andere elementen des te meer opvallen.

Toch niet zo te vinden voor die eenvoud waar anderen zich volledig thuis bij voelen? Dan kan je natuurlijk kiezen voor de iets meer ‘aanwezige’ optie. Gelukkig kan je bij Bruynseels-Vochten kiezen tussen heel wat verschillende RAL-kleuren die tientallen jaren kleurvast blijven. Of voor onze PVC deuren met houtlook, natuurlijk!

Overweeg alle verschillende materialen

Want, ja. Ze liggen nu toch klaar in onze showroom. Dan kan je ze evengoed even komen bewonderen, nietwaar? Helemaal waar. Laten we eerst beginnen met je gerust te stellen: zowel onze aluminium deuren als onze PVC deuren zijn slimme opties wanneer je een nieuwe buitendeur moet kiezen. Beide materialen zijn uiterst kwalitatief en voldoen aan de hoogste eisen betreffende duurzaamheid, functionaliteit, energiezuinigheid en isolatie.

De grootste verschillen tussen aluminium en PVC? Die vind je voornamelijk terug bij de prijs, de verschillende opties qua uitzicht en de sterkte van het materiaal. Zo is PVC bijzonder budgetvriendelijk, maar kies je voor grote raampartijen beter voor aluminium.

Meer weten over de verschillen tussen PVC en aluminium? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We vertellen je met veel plezier alles wat jij wil weten vooraleer een nieuwe buitendeur te kiezen.

Extra veiligheid? Slim!

Ohja, vooraleer we het vergeten. Wil je een buitendeur kiezen die niet alleen kwalitatief en mooi is, maar ook nog eens veilig? Geen probleem, hoor. Ook op gebied van inbraakpreventie ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden tenslotte ook veiligheidsdeuren aan: deze toppers komen met meerpuntssluiting en stevige scharnieren, zodat jouw woning een ware burcht wordt. En wil je daarna nog verder gaan? Geen probleem. Want een buitendeur kiezen bij Bruynseels-Vochten? Dat kan ook in staal, kogelwerend of gepantserd.

Ons doel? Ervoor zorgen dat jij je altijd op je gemak voelt in dat thuisje. Zo eenvoudig is het.

footer

Hulp nodig bij het kiezen van je buitendeur? Wij helpen graag!

Kom eens langs in onze showroom. En dan bekijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen.

Maak een afspraak!