moderne aanbouw

Moderne uitbouw zorgt voor keuken in zee van licht

Hoe je van een prachtige alleenstaande woonst een nog mooier totaalplaatje maakt? Door Bruynseels-Vochten in te schakelen, natuurlijk! De eigenaars van dit adembenemende pand kwamen aankloppen met hun wens voor een nieuwe uitbouw. Deze nieuwe vierkante meters werden geplaatst om de strakke keuken in te zetten. Het sleutelwoord van dit project? Licht, licht en licht.


Ben je na het lezen van dit verhaal voldoende geïnspireerd om aan je eigen project te beginnen? Laat het ons dan zeker weten – en dan gaan we samen aan de slag met het uittekenen van jouw eigen uitbouw. Tot snel?


Gratis offerte voor jouw uitbouw?

Onze medewerkers maken werk van je project.

Vraag je gratis offerte

Ruime schuiframen om binnen met buiten te verbinden 

Heerlijk kokkerellen in die prachtige keuken om erna gezellig in de buitenlucht te dineren? Da’s geen probleem voor de eigenaars van dit pand. Wij gaven hun nieuwe uitbouw tenslotte een dubbele schuifdeur vlakbij het brede kookeiland. Zo was het nooit zo gemakkelijk om snel van binnen naar buiten gaan! Bovendien is deze schuifdeur ook bijzonder aangenaam in de zomer, wanneer je nood hebt aan een frisse bries in huis.

Een grote lichtstraat voor natuurlijk licht

Voor de eigenaars van dit pand stond er één eigenschap centraal in dit volledige project: licht. Hoe meer, hoe beter! Daar hielden we dan ook bijzonder veel rekening mee tijdens het uitdenken van het ontwerp van de uitbouw. Niet alleen zorgden we voor grote ramen en verschillende in- en uitgangen, maar we vulden dit ook aan met een brede lichtstraat boven het kookgedeelte. Op deze manier komt het licht niet alleen langs de zijkanten binnen, maar ook via het dak. Dit zorgt ervoor dat de ruimte, ook tijdens bewolkte dagen, van s morgens tot s avonds volledig lichtovergoten is. En da’s niet alleen goed voor het humeur, maar zorgt er ook nog eens voor dat je minder elektriciteit verbruikt. Win-win! 

Grote ramen voor een zonovergoten eethoek

Binnen met buiten verbinden, da’s één ding. Maar wat als het putje winter is – en buiten eten geen optie is? Geen probleem: in het hoekje van deze uitbouw vind je een gezellige eethoek terug. Deze is omringd met, je raadt het al, brede raampartijen: zo garanderen we optimaal natuurlijk licht tijdens de maaltijd – ook wanneer het buiten sneeuwt of regent.

Je ziet het dus: wanneer onze klant ons een briefing geeft, dan zetten we alles in het werk om hieraan te voldoen. Ontbijten, lunchen of dineren: de eigenaars van dit pand met gloednieuwe uitbouw zullen altijd in natuurlijk daglicht kunnen genieten van hun maaltijd. Smakelijk! 

Ook klaar voor een uitbouw?

Heb jij ook nood aan extra vierkante meters in huis? Of ben je ook op zoek naar een manier om wat meer natuurlijk licht te brengen in die bestaande uitbouw? Wij helpen je graag met beide. Stuur ons zeker een berichtje via ons contactformulier en upload zeker eventuele plannen als je die hebt. Wij bekijken jouw project met een professionele blik – en contacteren je vervolgens met een gedetailleerde offerte op maat. Horen we je snel? 

Gratis offerte voor jouw uitbouw?

Onze medewerkers maken werk van je project.

Vraag je gratis offerte
Menu