2020 RM Brzozowska Schoten 08

De perfecte symbiose tussen klassiek en modern

Voor dit project in Schoten werd ons gevraagd om moderne ramen en deuren te voorzien die toch vlekkeloos bij de klassieke woning in kwestie passen. Een slim idee! 


Door te spelen met dit soort tegenstellingen, krijg je tenslotte dikwijls een uniek resultaat dat jouw woning transformeert tot een échte eyecatcher. En wie wil dat nu niet? Lees verder om het volledige project te ontdekken! 

Gratis offerte

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Gratis offerte aanvragen

IJzersterke, moderne, aluminium deuren

Wanneer je standaard denkt aan dit type landelijke woning met rieten dak, verwacht je daar een set klassieke ramen en deuren bij. Het is net daarom dat de eigenaars kozen voor een andere weg.

Zij besloten om klassiek met modern te combineren en vroegen onze hulp daarbij. We kozen voor stevige, robuuste aluminium deuren in stijlvol zwart: een hippe, moderne en bijna design oplossing. Niet alledaags, niet klassiek, wél onvergetelijk en uniek.

Strakke kruisramen verbinden modern met charmant

Wanneer je denkt aan de landelijke stijl, is de kans groot dat je je klassieke kruisramen voor de geest haalt. En terecht! Dit type raam past tenslotte naadloos in het verhaal dat je met een klassieke woonst wil vertellen. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we ook moeten kiezen voor een klassieke uitwerking hiervan…

Ook de ramen werkten we uit in diepzwart aluminium. Op deze manier verbonden we het charmante karakter van een kruisraam met het strakke en moderne karakter van aluminium.

Ook nieuwe ramen en deuren nodig?

Aarzel niet om ons te contacteren. Vertel ons gerust wat je nodig hebt – en dan maken wij voor jou een gratis én geheel vrijblijvende offerte op. Klinkt goed, toch? Tot snel?

Gratis offerte

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Gratis offerte aanvragen
Menu