Garagepoort

Garagepoort

Koos jij eerder al voor ramen, deuren en/​of veranda’s bij Bruynseels-Vochten? Fantastisch: want iedereen die ramen of deuren bij ons bestelt, kan ook genieten van een combo-deal met een veilige garagepoort die naadloos in de stijl van je woning past. 


Benieuwd naar de verschillende types garagepoorten en de bijkomende opties die je bij ons krijgt? Aarzel niet om ons te contacteren: wij geven je graag een woordje uitleg.

Ook een garagepoort moet esthetisch zijn

Het is belangrijk om te kiezen voor een garagepoort die naadloos aansluit bij de algemene stijl van de woning. Heb jij een authentiek landelijke woning – of net een modern en strak huis? Dan is het belangrijk dat je nieuwe garagepoort deze stijl vlekkeloos adopteert.

Gelukkig wordt elke garagepoort van Bruynseels-Vochten volledig op maat gemaakt. Op deze manier beginnen we elk project vanaf nul, waardoor jij de ruimte krijgt om na te denken over het hoe, wat en waar van je garagepoort.

De verschillende opties

Net zoals bij onze ramen, deuren, veranda’s en opties voor buitenleven krijg je ook bij een garage de luxe om te kiezen uit ontelbaar veel verschillende opties qua stijl, kleur, functionaliteit, enzovoort. 

Kies bijvoorbeeld tussen…

… aluminium of PVC;

… alle beschikbare RAL-kleuren;

… handmatige of automatische bediening;

… een kantelpoort of een sectionaalpoort;

… extra inbraakpreventie.

Meer weten?

Dat kan! Het enige wat jij moet doen, is al jouw wildste ideeën (qua garagepoorten) spuien tijdens ons gezellig kennismakingsgesprek. Idealiter neem je ook een aantal foto’s mee van je woning, zodat we zeker op één lijn zitten qua algemene look & feel.

Menu