Veranda in landelijke stijl

Van garagepoort tot veranda: wij deden het allemaal bij deze landelijke woning

De eigenaars van deze prachtige landelijke woning met de vibe van een authentieke hoeve, klopten bij ons aan met verschillende wensen. Ze hadden nood aan een garagepoort, een inkompoort, nieuwe ramen en een nieuwe voordeur. Daarnaast waren ze ook op zoek naar een partner die hun pand kon voorzien van een ruime, bijpassende veranda. Belangrijk hierbij was dat alle nieuwigheden één geheel vormden – en bovendien ook naadloos bij de huidige stijl van de woning pasten. Geen probleem voor Bruynseels-Vochten! Wij gingen het project gezwind aan – en tonen je vandaag met veel trots het afgewerkte resultaat.


Begint het na het lezen van deze realisatie te kriebelen om aan de slag te gaan met jouw eigen project? Da’s de bedoeling! Aarzel ons niet te contacteren met jouw wensen – en dan komen we snel bij je terug met een geheel vrijblijvende offerte op maat. Geïnspireerd?

Neem contact op voor jouw eigen project

Gratis offerte aanvragen

Thuiskomen in stijl met een gloednieuwe garage- en inkompoort

De expertise van Bruynseels-Vochten ligt in het ontwerpen van kwalitatieve ramen en deuren, maar dat is niet het enige wat we doen. Zo staan wij ook graag in voor het ontwerp en de plaatsing van stevige en stijlvolle poorten: zowel voor garagepoorten als algemene inkompoorten kan je bij ons terecht.

En dat is exact wat we deden voor deze trotse huiseigenaars. Samen werkten we de stijl voor de nodige ramen en deuren uit, met steeds de huidige authenticiteit in het achterhoofd. Vervolgens trokken we deze stijl door tot in de twee gevraagde poorten. Op deze manier verzekerden we de woning van een allround plaatje wat stijl en design betreft – en speelden alle nieuwe elementen netjes op elkaar in.

Een knappe voordeur met bijpassende ramen

Dit project stond in het teken van de authentieke en landelijke stijl van deze woning. Het was dus belangrijk dat ook de nieuwe ramen en voordeur dit respecteerden – en er naadloos bij pasten. Daarom kozen we voor een voordeur met sierelementen en een gebogen bovenkant met decoratieve kruishouten. De deur komt in een lichtgrijze kleurfolie die niet té veel aandacht naar zich toetrekt, maar toch voor voldoende contrast zorgt met de authentieke rode baksteen.

De profielen van de ramen ontwierpen we in dezelfde stijl, hetzij wat soberder dan de voordeur. We lieten de decoratieve elementen weg, maar gebruikten wel hetzelfde materiaal en dezelfde kleur. Zo vormen garagepoort, voordeur en ramen één geheel - maar eisen ze niet allen evenveel aandacht op in het geheel van de gevel. Door simplisse te combineren met authenticiteit, zorgden we voor een behoud van het ambachtelijke karakter van deze woning – wat exact de vraag was van onze klant.

Een ruime veranda in landelijke stijl als kers op de taart

Wandel je door naar de achterkant van dit charmante pand, dan vind je meteen ook een ruime veranda in dezelfde stijl terug. Klopt: ook dit staaltje maatwerk draagt onze stempel. Voor het ontwerp van deze veranda grepen we terug naar het kleur- en materiaalgebruik van onze ramen, deur en poorten, om steeds dezelfde stijl en vibe te garanderen.

De veranda is opgebouwd uit brede raampartijen en smalle profielen. Combineer dit opnieuw met een aantal slim gekozen decoratieve en landelijke elementen – en je krijgt een klassieke veranda waar gezelligheid en overvloedig lichtinval centraal staat. Vandaag genieten de eigenaars van de originele charme van dit pand, gecombineerd met hedendaagse en oersterke materialen in hun ramen, deuren, poorten en hun veranda. Da’s veiligheid én gezelligheid in één, precies zoals het hoort! 

Ook nood aan een totaalproject?

Ben jij ook aan het denken om jouw pand een totale makeover te geven, zonder aan het huidige karakter van het geheel te komen? Dan zit je bij ons op de juiste plek: onze experts weten als geen ander hoe ze innovatie, kracht en stijl integreren in een authentiek en charmant pakketje. Meer weten? Vraag gerust jouw offerte op via ons contactformulier – en voeg, indien beschikbaar, zeker de huidige grondplannen toe. Wij bekijken je project zo snel mogelijk en sturen je vervolgens een geheel vrijblijvende offerte op maat toe. Tot gauw? 

Geïnspireerd?

Neem contact op voor jouw eigen project

Gratis offerte aanvragen
Menu