logo
Moderne aluminium ramen? Da's pas design!

Moderne aluminium ramen? Da's pas design!

De modernste ramen van het moment? Die vind je bij Bruynseels-Vochten!

Ben jij ook zo ontzettend trots op die strakke en moderne woning die je, gelukkig, je eigen thuisje mag noemen? Heb jij met hand en tand gewerkt aan een woonconcept dat de belichaming is van het woord ‘design’? En terecht: die moderne stijl is immers toonbeeld van elegantie en klasse. En dat wil je natuurlijk doortrekken op elk mogelijk niveau. Gelukkig kan je ook hiervoor terecht bij Bruynseels-Vochten. Wij lichten toe!

Moderne ramen? Aluminium, alsjeblieft!

Zo zit het: wanneer je op zoek bent naar een manier om je hele woning een strakke en hedendaagse uitstraling te geven, dan hou je best even halt bij onze aluminium exemplaren. Deze moderne ramen worden immers gekenmerkt door hun sterke en slanke profielen die in een handomdraai voor een eigentijds karakter zorgen. Daarnaast zijn deze ramen uitermate geschikt voor grotere constructies en grotere glaspartijen. En dit vertaalt zich natuurlijk weer in een woning met bijzonder veel natuurlijke lichtinval - wat op zijn beurt een extra moderne dimensie in huis brengt.

Je hebt het misschien al door, maar onze moderne ramen zijn een eenvoudige en efficiënte manier om dat gewenste strakke karakter in huis te brengen. Want, geef toe… ramen, die heb je sowieso nodig. Dan kan je er evengoed voor kiezen om deze te transformeren in de basis van je volledige, wait for it... huisstijl.

De voordelen van aluminium ramen

Die aluminium ramen, die zijn natuurlijk niet énkel knap. Zo oppervlakkig zijn we niet. Deze toppers scoren immers over de volledige lijn 10/10. Correct: ook wanneer het duurzaamheid betreft. Zo kan je er zeker van zijn dat je met aluminium ramen niet enkel esthetiek, maar ook onwrikbare kwaliteit in huis haalt. Dit materiaal is immers zo stevig, dat je zeker kan zijn van moderne ramen die tientallen jaren meegaan.

Daarnaast staan aluminium ramen ook bekend om hun uitstekende thermische isolatie. Dit is niet enkel heel wat interessanter voor ons fragiele milieu, maar ook voor jouw (misschien even fragiele) portefeuille: hoe beter je woning geïsoleerd is, hoe minder je zal moeten stoken en hoe lager die energiefactuur zal zijn.

Vervolgens zijn die moderne aluminium ramen ook fantastisch voor diegenen onder ons die niet echt bekend staan om hun waanzinnige huishoudskills. Onze ramen zijn immers bijzonder onderhoudsvriendelijk, waardoor je je nieuwe ramen slechts enkele keren per jaar zal moeten schoonmaken. En maak je geen zorgen: deze ‘schoonmaak’ zal in een wip en een knip over zijn. Het enige wat je moet doen, is met een licht vochtige doek en een scheut pH-neutraal schoonmaakmiddel over de profielen gaan. Zo, helemaal klaar!

Oeps, nu zijn we toch weer bij de schoonheid en esthetiek van die aluminium ramen beland… maar het laatste voordeel is er één dat niet vergeten mag worden, dus we doen het gewoon toch! Wanneer je kiest voor aluminium ramen, kies je immers ook voor keuze uit meer dan 400 RAL-kleuren. Bovendien kan je verschillende kleuren kiezen voor binnen- en buitenzijde en… voorzien wij altijd krasbestendige structuurlak, zodat je profielen er altijd ongehavend en gloednieuw uitzien.

Overtuigd! Ik wil moderne aluminium ramen aanschaffen. Waar doe ik dat?

Aha, bij Bruynseels-Vochten, natuurlijk! Wij staan namelijk te trappelen om jou te ontmoeten en mee na te denken over een nieuwe en frisse uitstraling met onze moderne aluminium ramen. Bovendien kan je bij ons ook terecht voor heel wat opties betreffende beglazing, soorten profielen, isolatie, enzovoort. Hoe dan ook, kan je bij ons zeker zijn van een gigantische poel aan ervaring en vakmanschap, stiptheid, correctheid én… ook nog eerlijke service na verkoop.

Meer weten? Aarzel dan niet om ons te contacteren - of vraag gewoon meteen je offerte aan!

footer

De modernste ramen van het moment? Die vind je bij Bruynseels-Vochten!

Maak een afspraak