Appartementsgebouw

Op zoek naar ramen op maat?

Laat je inspireren door enkele van de opties… 

Op zoek naar ramen op maat? 

Op zoek naar kwalitatieve ramen die volledig op maat gemaakt worden? Dan zit je goed bij Bruynseels-Vochten. Laat je alvast inspireren…

Gratis offerte voor jouw ramen?

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Vraag je gratis offerte

Ga jij binnenkort bouwen en/​of renoveren? Spannend! Maareuh, heb jij al nagedacht over het schrijnwerk van je ramen? Dit bepaalt tenslotte een groot deel van het uitzicht van je woning – en speelt ook op het gebied van comfort en budget een grote rol. We horen je het al zeggen: keuzestress, keuzestress! Gelukkig helpen wij je hier graag stap voor stap door. 

Jouw voorkeuren staan altijd centraal

Met andere woorden: elk raam maken we op maat. Zo zijn we er zeker van dat onze ontwerpen altijd beantwoorden aan jouw smaak en wensen. Logisch! We willen tenslotte dat die gloednieuwe woonst naadloos aansluit op jouw persoonlijkheid. Vandaag vertellen we wat meer over wat we zoal aanbieden… maar onthoud: dit is slechts het topje van de ijsberg.

Benieuwd of wij ook jouw specifieke wensen kunnen waarmaken? (spoiler alert: ja, hoor. Kunnen we). Neem dan zeker contact met ons op – en dan ontwikkelen we samen ramen op maat, precies hoe jij het wil.

Ramen in alle vormen

Bekijk jouw ramen gerust als het visitekaartje van jouw woning. Laat je dan ook niet beperken in jouw fantasie en dromen. Wil je een vierkant, cirkelvormig of driehoekig raam? Bij ons kan het allemaal, altijd op maat. Het enige wat jij moet doen? Het ons vragen. En dan zorgen wij er met veel liefde voor dat die ramen de cirkelvormige, driehoekige en/​of vierkante paradepaardjes van jouw paleis worden. 

Hi-finity schuiframen waarvan de profielen rondom volledig kunnen worden weggewerkt.

Ben je op zoek naar een beetje meer exclusiviteit in jouw leven? Hou jij wel van een smaakvol designelement zo hier en daar? Dan denken wij dat het voor jou wel eens de moeite kan lonen om na te denken over de integratie van Hi-finity schuiframen. Deze toppers, die drempelloos rondom opgaan, zorgen voor dat visuele extraatje waar iedereen jaloers op zal zijn. Contacteer ons voor meer informatie over de mogelijkheden van deze toppers. 

Gebombeerde ramen

Wanneer je op zoek bent naar dat ene unieke element om die ramen mee te laten opvallen, dan heb je heel wat keuze. Waar wij zélf dol op zijn? Gebombeerde ramen: een specifieke stijl die je vaak terugvindt in strakke nieuwbouwprojecten. Wanneer je kiest voor gebombeerde ramen, kies je voor zowel gebogen glas als gebogen profielen. Dit zorgt voor een eigentijds én eigenzinnig karakter waar je er niet snel genoeg van zal krijgen. 

Op maat ontwikkelde profielen voor specifieke hoogtes en groottes

Kocht (of renoveer) jij een appartement op een iets hogere verdieping, maar heb je nog nieuwe ramen nodig? Geen enkel probleem. Bij Bruynseels-Vochten houden wij tenslotte rekening met verschillende plaatsingshoogtes én groottes van ramen. Uiteraard houden we in dit soort gevallen ook eventuele winddruk in het achterhoofd. Met onze specifieke ramen voor hoge gebouwen, leef jij binnen de kortste keren met je hoofd in de wolken! 

Akoestische ramen

Ligt jouw woning toevallig in de buurt van een drukke straat, een autostrade of een drukbezocht plein? Dan wedden we dat je al minstens één keer over eventueel geluidsoverlast hebt nagedacht. Geen zorgen: ook deze bekommernis halen we graag weg. Omdat bij ons wooncomfort altijd voorop staat, stellen wij je graag voor aan onze akoestische ramen. Deze toppers worden regelmatig geplaatst in drukke steden om geluidsoverlast in huis te voorkomen. Handig, seg! 

Gratis offerte voor jouw ramen?

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Vraag je gratis offerte
Menu