facebook pixel

Uw veranda van ontwerp tot direct genieten bij oplevering

Uw veranda is leefklaar bij oplevering: u kunt direct genieten van de uitbreiding in woonruimte en het contact met het buitenleven.

Mensen zeggen ons wel eens dat er voor hen een nieuw leven is begonnen sinds de bouw van hun veranda.

Alles voor uw veranda van A tot Z geregeld

Als we zeggen van ontwerp tot oplevering van uw veranda, dan plannen en regelen we ook echt alles. U hoeft zich geen moment de organisatie van uw veranda aan te trekken.

Een kleine veranda, een grote veranda, een open veranda … Samen bekijken we het ontwerp van uw veranda: u krijgt naast verandavoorbeelden en veranda ideeën professioneel en helder advies over oplossingen en mogelijkheden in stijl, esthetiek, comfort, functionaliteit, energiezuinigheid en isolatie.

Ook funderingswerken, aanpassingen aan uw rioleringsnet, vloer leggen, muren bezetten en uw woning doorbreken voeren onze eigen vakmensen uit.

Verandavoorbeelden

 

Aluminium veranda samengesteld met profielen van Reynaers

Veranda’s bouwen wij uitsluitend met aluminiumprofielen van Reynaers. Zo heeft u voor de veranda een uitgebreide keuze aan vormen en maten. Als erkend Reynaers Partner kunt u rekenen op correcte constructie en plaatsing van de veranda. U krijgt daar 10 jaar garantie op.

Zorgvuldig geselecteerde onderaannemers kunnen ook zorgen voor uw zonwering, centrale verwarming, elektriciteit en sanitair in de veranda. Zo is uw veranda proper afgewerkt. U betaalt niets tot uw veranda inclusief bijkomende werken door onderaannemers waar wij voor instaan, zijn afgerond. U betaalt ook geen voorschot.

 

Bouwvergunning voor uw veranda voorbereiden en opvolgen

Als er voor uw veranda een bouwvergunning nodig is, kunnen we er alles aan doen om geen vertraging op te lopen. In uw naam maken we daarvoor alle benodigde documenten klaar. U dient de aanvraag voor uw veranda zelf in, dan passeert die meestal het snelst. Na het indienen van uw aanvraag volgen we de procedure verder voor u op.

Aluminium veranda’s van dichtbij bekijken

U krijgt gratis helder advies over oplossingen en mogelijkheden in stijl, esthetiek, comfort, functionaliteit, energiezuinigheid en isolatie voor uw veranda. Het is onderdeel van de 6 stappen naar kwaliteitsgarantie voor correcte constructie en plaatsing van uw veranda.

  • In de showroom: Brasschaatsesteenweg 292 in Kalmthout, België
  • Afspraak bij u thuis: U betaalt niets en zit nergens aan vast.

Neem contact op