logo
Gratis offerte voor jouw veranda?

Gratis offerte voor jouw veranda?

Onze medewerkers maken werk van jouw project.

Vraag een gratis offerte

Jouw veranda van ontwerp tot direct genieten bij oplevering

Als we zeggen van ontwerp tot oplevering van jouw veranda, dan plannen en regelen we ook echt alles. Je hoeft zich geen moment de organisatie van jouw veranda aan te trekken.

Alles voor jouw veranda van A tot Z geregeld

Een kleine veranda, een grote veranda, een open veranda … Samen bekijken we het ontwerp van je veranda: je krijgt naast verandavoorbeelden en veranda ideeën professioneel en helder advies over oplossingen en mogelijkheden in stijl, esthetiek, comfort, functionaliteit, energiezuinigheid en isolatie.

Ook funderingswerken, aanpassingen aan jouw rioleringsnet, vloer leggen, muren bezetten en jouw woning doorbreken voeren onze eigen vakmensen uit.

Aluminium veranda samengesteld met profielen van Reynaers

Veranda’s bouwen wij uitsluitend met aluminiumprofielen van Reynaers. Zo heb je voor de veranda een uitgebreide keuze aan vormen en maten. Als erkend Reynaers Partner kunt u rekenen op correcte constructie en plaatsing van de veranda. U krijgt daar 10 jaar garantie op.

Zorgvuldig geselecteerde onderaannemers kunnen ook zorgen voor jouw zonwering, centrale verwarming, elektriciteit en sanitair in de veranda. Zo is jouw veranda proper afgewerkt. Je betaalt niets tot jouw veranda inclusief bijkomende werken door onderaannemers waar wij voor instaan, zijn afgerond. Je betaalt ook geen voorschot.

  • Bouwvergunning voor jouw veranda voorbereiden en opvolgen
    Als er voor jouw veranda een bouwvergunning nodig is, kunnen we er alles aan doen om geen vertraging op te lopen. In jouw naam maken we daarvoor alle benodigde documenten klaar. Je dient de aanvraag voor jouw veranda zelf in, dan passeert die meestal het snelst. Na het indienen van jouw aanvraag volgen we de procedure verder voor jou op.
footer

Wil je persoonlijk advies voor het kiezen van je veranda?

Wij helpen je kiezen.

Maak een afspraak