18 SPR VRD B GOEYVAERTS 04

Deze veranda zorgde voor een verdubbeling van het grondoppervlak

Deze familie koos voor een ruime veranda met één doel in het achterhoofd: meer ruimte in huis creëren. Geen probleem! We gingen aan de slag en leverden dit pareltje af: een grote veranda die vandaag gebruikt wordt als bureau enerzijds – en een nieuwe eetruimte anderzijds. Ontdek er alles over!


Gratis offerte

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Gratis offerte aanvragen

Een bijzonder ruime lichtstraat

Deze veranda haalt het uit zijn grote oppervlakte: om aan de verwachtingen van de eigenaar te voldoen, haalden we alles uit de kast. Er moest tenslotte genoeg ruimte zijn voor een bureau én een nieuwe eetruimte. En een grote ruimte? Die vraagt om veel natuurlijk licht. Daar zorgden we voor door enerzijds verschillende raampartijen te integreren – en anderzijds door een bijzonder ruime lichtstraat in het dak te installeren.

Dubbele schuifdeuren met vliegenhorren 

Twee van de zes raampartijen aan de voorkant van de veranda, brachten we in de vorm van brede schuifdeuren. Op deze manier kan je de deuren wijd open zetten – en kan je zo genieten van een fris briesje in huis. Die deuren voorzagen we trouwens ook van handige vliegenhorren: die zijn handig in het midden van de zomer, wanneer het wemelt van de wespen en andere vliegende ongenode gasten!

Een home office met zicht op de tuin

Nu thuiswerken steeds meer (verplicht) de norm wordt, gaan we ook steeds meer op zoek naar manieren om een comfortabel home office in huis te integreren. Dat begint natuurlijk bij ergonomisch materiaal, maar ook de locatie in huis is belangrijk. Een stimulerende omgeving, zonder teveel afleiding, maar met voldoende natuurlijk licht: dat is dé plek waar jij professioneel bergen zal verzetten. Met andere woorden… plaats die bureau en bureaustoel gewoon in je veranda!

Gratis offerte

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Gratis offerte aanvragen
Menu