19 FLUYT GUNTER 23

Adembenemende villa? Adembenemend glaswerk!

Wat een project! Voor deze adembenemende en moderne villa mochten wij alles uit de kast halen. We kregen de kans (of moeten we zeggen: eer?) om al het raamwerk te verzorgen voor dit unieke pand. En we zijn apetrots op het resultaat! Benieuwd hoe het glaswerk in jouw eigen villa er zou kunnen uitzien en ben je op zoek naar wat inspiratie? Kom gerust binnen…


Gratis offerte

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Gratis offerte aanvragen

Grote raampartijen voor meer licht

Hét kenmerk van een slim ontworpen moderne villa? Een overvloed aan natuurlijk licht in huis: dit zorgt voor dat typische villagevoel’ van ruimte, luxe en exclusiviteit. En dit pand is daar dan ook geen uitzondering op!

Door met grote, aansluitende raampartijen te werken, oogt deze villa van binnenuit een stuk opener – en straalt de volledige gevel een gevoel van luxe uit. Enneuh… die grote ramen zijn ook bijzonder handig om die prachtige tuin mét zwembad door te bewonderen!

Naadloze wegwerking in de grond

Wat die grote raampartijen nog beter en knapper kan maken, vraag je? Een naadloze wegwerking in de grond, natuurlijk! Niets vervelender dan even snel naar binnen moeten om iets te gaan halen – en vervolgens struikelen over die lastige raamboord. 

Deze villa staat in het teken van luxe en comfort. Niet zo heel abnormaal dus, dat wij besloten dit door te trekken tot in de kleinste details. Het wegwerken van de raamboord is niet alleen handiger voor de bewoners, maar ook esthetisch draagt deze keuze bij: het geheel ziet er nu tenslotte nog strakker uit… iets wat de designliefhebbende bewoners absoluut konden appreciëren! 

Smalle, zwarte profielen die knap afsteken tegen de witte gevel

Wanneer je kiest voor grote raamoppervlakken, kies je ervoor om een statement te maken. Wij kozen ervoor om dit statement nog wat verder door te trekken. In plaats van te kiezen voor witte profielen – en de ramen zo organisch te laten opgaan in de witte gevel – kozen we in samenspraak met de eigenaar voor zwarte exemplaren.

Door dit te doen, geef je je knappe ramen de aandacht die ze verdienen: we werkten letterlijk zwart op wit om een unieke designkeuze te maken die niet alleen opvalt, maar ook nog eens bijblijft… 

Gratis offerte

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Gratis offerte aanvragen
Menu