18 SPR VRD B KAPSALON MARINA 12

Met dit prachtige terras hoef je nooit meer op hotel…

… want deze eigenaars hebben al die luxe gewoon in huis! Voor sommige projecten gaan we namelijk graag dat stapje verder. En dit resultaat is daar een voorbeeld van: een adembenemend terras over twee verdiepingen, met automatisch te bedienen zonwering, hoogkwalitatieve schuiframen voor een vlotte doorgang en een moderne glaswand ter bescherming. Ontdek het afgewerkte resultaat hier!


Gratis offerte

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Gratis offerte aanvragen

Twee paar schuiframen voor dubbele ingang 

Klaar om een dagje te gaan genieten op dat fantastische terras met zicht op het zwembad? Kom gerust binnen – via één van de twee ingangen, dan. Klopt: deze eigenaars kozen voor twee aparte ingangen met schuifdeur. En terecht! Want geef toe… bij een project als dit, is eentje, geentje’, toch?

Handige zonwering voor in de zomer

Twee ingangen, da’s twee keer zoveel licht in huis. En da’s meestal goed – tenzij het erg heet is buiten en de zon op je ramen staat. Daarom dachten we ook aan de nodige zonwering, om zoveel mogelijk koelte te creëren. We voorzagen smalle lamellen aan de schuifdeuren die naar eigen voorkeur toe geschoven kunnen worden. 

Daarnaast installeerden we een automatisch te bedienen zonneluifel om ook het terras zelf te beschermen tegen hete zonnestralen – of een zomerse onweersbui. Hoe dan ook, zijn de eigenaars van deze kleine oase nu al heel wat meer bestand tegen de grillen van de Belgische seizoenen!

Een subtiele glaswand op de bovenverdieping

Wie zegt dat veiligheid en design elkaar uitsluiten, die is nog niet langsgeweest bij Bruynseels-Vochten. Want dat is tenslotte wat we deden bij dit project om vingers en duimen bij af te likken. Een terras op twee verdiepingen, dat vraagt tenslotte ook om een balustrade om veiligheid te garanderen. Om de strakke en moderne stijl van het geheel te respecteren, kozen we voor een volledig transparante glaswand die bijna niet opvalt.

Gratis offerte

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Gratis offerte aanvragen
Menu