18 SPR VRD B KAPSALON MARINA 12

Met dit prachtige terras hoef je nooit meer op hotel…

… want deze eige­naars hebben al die luxe gewoon in huis! Voor som­mige pro­jecten gaan we namelijk graag dat stap­je verder. En dit resul­taat is daar een voor­beeld van: een adem­ben­e­mend ter­ras over twee verdiepin­gen, met automa­tisch te bedi­enen zon­wer­ing, hoogk­wal­i­tatieve schuifra­men voor een vlotte door­gang en een mod­erne glaswand ter bescherming. Ont­dek het afgew­erk­te resul­taat hier!


Twee paar schuifra­men voor dubbele ingang 

Klaar om een dag­je te gaan geni­eten op dat fan­tastis­che ter­ras met zicht op het zwem­bad? Kom gerust bin­nen — via één van de twee ingan­gen, dan. Klopt: deze eige­naars kozen voor twee aparte ingan­gen met schuifdeur. En terecht! Want geef toe… bij een project als dit, is een­t­je, geen­t­je’, toch?

Hand­i­ge zon­wer­ing voor in de zomer

Twee ingan­gen, da’s twee keer zoveel licht in huis. En da’s meestal goed — ten­z­ij het erg heet is buiten en de zon op je ramen staat. Daarom dacht­en we ook aan de nodi­ge zon­wer­ing, om zoveel mogelijk koelte te creëren. We voorza­gen smalle lamellen aan de schuifdeuren die naar eigen voorkeur toe geschoven kun­nen worden. 

Daar­naast installeer­den we een automa­tisch te bedi­enen zon­neluifel om ook het ter­ras zelf te bescher­men tegen hete zonnes­tralen — of een zom­erse onweers­bui. Hoe dan ook, zijn de eige­naars van deze kleine oase nu al heel wat meer bestand tegen de grillen van de Bel­gis­che seizoenen!

Een sub­tiele glaswand op de bovenverdieping

Wie zegt dat vei­ligheid en design elka­ar uit­sluiten, die is nog niet langs­ge­weest bij Bruynseels-Vocht­en. Want dat is tenslotte wat we deden bij dit project om vingers en duimen bij af te likken. Een ter­ras op twee verdiepin­gen, dat vraagt tenslotte ook om een balustrade om vei­ligheid te garan­deren. Om de strakke en mod­erne sti­jl van het geheel te respecteren, kozen we voor een volledig transparante glaswand die bij­na niet opvalt.

Jouw eigen lux­ueuze terras?

Con­tacteer ons! 

Menu