Gevel ramen

Nieuwe ramen, wat kost dat eigenlijk?

Het is dé hamvraag van vandaag. Nu, ja. Tenminste, wanneer je op zoek bent naar een offerte voor kwalitatieve ramen. En we gaan er vanuit dat dit wel degelijk het geval is – anders was je natuurlijk niet terechtgekomen op deze blog. Dus, je bent aan het bouwen of aan het renoveren – en je wil graag dat kostenplaatje… ramen. Snappen we. Maar… jammer genoeg kunnen we je geen vast bedrag meegeven.


Hoe, ni?”


Ja, sorry. Dit is vast vervelend voor je – en dat begrijpen we. Maar we leggen je graag uit hoe dat komt aan de hand van een leuke situatieschets. Stel je voor… je wandelt binnen in een supermarkt. Dan ga je ook niet aan de verkoper vragen: Hallo, hoeveel kost eten?


Exact. Dit komt omdat deze supermarkt honderden verschillende etenswaren bevat, die allemaal een verschillend prijskaartje hebben.


En dit is helemaal hetzelfde wanneer het ramen betreft. Er hangt zo ontzettend veel af van raamtype, profielen en allerlei andere extra’s, dat we je zonder bijkomende informatie onmogelijk een accurate prijsschatting kunnen geven. De oplossing hiervan? Gewoon gezellig langskomen bij Bruynseels-Vochten, natuurlijk!

Gratis offerte voor jouw ramen?

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Vraag je gratis offerte

De kostprijs van jouw ramen? Die is volledig afhankelijk van het project

Want, ja. Je bent nu eenmaal terecht gekomen bij Bruynseels-Vochten: expert in ramen en deuren – met heel wat jaren ervaring op de teller. Met andere woorden: een organisatie die jou bijzonder veel opties en mogelijkheden kan (en wil) aanbieden. Zoals het hoort, toch? Want wie wil er nu settelen voor een confectieraam, wanneer je evengoed kan kiezen voor een raam dat volledig op maat gemaakt is? Klopt.

Bij ons kan je dus kiezen tussen heel wat mogelijkheden, zodat jij zeker kan zijn van een raam dat beantwoordt aan al jouw wildste verwachtingen. Raam-gerelateerd dan, uiteraard. Wil je een schuifraam tussen je vaste ramen? Kan. Wil je een schuifdeur én gewone deuren? Geen probleem. Wil je tussendoor ook nog vliegenramen? Doen we.

Je merkt het al… voor ons is geen wens te veel. Sterker nog: bij Bruynseels-Vochten staan we erop dat élk raam handgemaakt en gepersonaliseerd vervaardigd wordt. Op deze manier kan jij stoefen met die volstrekt unieke en one-of-a-kind ramen in jouw mooie (t)huisje.

Toch graag ontdekken wat die nieuwe ramen zullen kosten?

Dat kan, uiteraard. Maar daarvoor zien we je graag even verschijnen in onze toonzaal. We willen je tenslotte leren kennen, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar dé perfecte optie(s) voor jouw woning. Het is eenvoudig: jij vertelt, wij luisteren. Jij bestelt, wij vervaardigen én installeren. Benieuwd hoe we precies te werk gaan? Dat ontdek je hier! En het enige wat je op dit moment nog moet doen? Een afspraak maken, natuurlijk. Wij kijken er alvast naar uit om jou te ontmoeten. Tot snel!

Gratis offerte voor jouw ramen?

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Vraag je gratis offerte
Menu