Kunststof luiken

Een vlekkeloze renovatie van ramen en deuren in 4 eenvoudige stappen

Ramen en deuren renoveren: hoe begin je eraan?

Je hebt een op te frissen woning gekocht of je beslist na een aantal jaar om je ramen en deuren te vernieuwen? Dan sta je aan het begin van een uitdagende periode. Maar geloof ons, het loont altijd. We loodsen je door de stappen die je moet ondernemen voordat het renoveren van je nieuwe ramen en deuren echt kan beginnen.

Ons team helpt je met veel plezier verder.

Vind meer advies op onze website of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een gratis offerte aan

1. Maak een plan

Bepaal welke ramen en deuren je wilt renoveren. Ga je alleen vernieuwen, of beslis je om het kader te vergroten of te verkleinen, en wil je draairamen, vaste ramen of ook schuiframen? Ook over het materiaal en de kleur moet je een beslissing maken: ga je voor PVC of aluminium? En kies je voor een neutrale kleur of iets dat meer in het oog springt?
Je leest het, bij ramen en deuren renoveren komt er wel wat kijken. Laat je inspireren op onze site, in interieurtijdschriften en door de huizen in je buurt.

2. Vergelijk

Vraag verschillende leveranciers van ramen en deuren om langs te komen voor een offerte en vergelijk. Uiteraard laat je je leiden door de prijs, maar beslis ook op basis van de klik’, het vertrouwen in een kwalitatief product en de goede service. Je moet er een goed gevoel bij hebben.

3. Begroot de renovatiewerken

Weet hoeveel het renoveren van je ramen en deuren gaat kosten, maar hou ook rekening met extra kosten zoals nieuwe raamdecoratie en onvoorziene kosten. Je bespaart jezelf ook een hele hoop stress als die marge incalculeert.

4. Start

Je weet wat je wilt, je weet wie de werken wanneer gaat uitvoeren en je hebt voldoende reserves voorzien om de renovatie van je ramen en deuren te financieren? Dan ben je helemaal good to go!

Ons team helpt je met veel plezier verder.

Vind meer advies op onze website of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een gratis offerte aan
Menu