20 De Smedt Mollei103 Brass 01

Over Bruynseels-Vochten

In het mooie jaar 1983 werd Bruynseels-Vochten geboren in een kleine garage, vandaag hebben we twee prachtige showrooms in Kalmthout en Ekeren. Elke dag opnieuw gaan we op zoek naar de nieuwste trends en belangrijkste vernieuwingen in de sector.

Waarom kiezen voor Bruynseels-Vochten?

Naast onze jarenlange ervaring en liefde voor het vak, vertellen we je graag nog iets concreter waarom het een goed idee is om voor ons te kiezen. Ontdek er meer over! 

Vertrouw op vakmannen in een professionele omgeving

Alle fabriekshallen en productielijnen zijn uitgerust met de modernste technologie en productietechnieken. Wekelijks produceren we zo’n 800 ramen en deuren.

Krijg topmerken in huis

We werken alleen met gerenommeerde en innovatieve leveranciers.

  • Veka: profielen voor PVC ramen en deuren
  • Reynaers: aluminium profielen voor ramen, deuren en veranda’s
  • Sprimoglass: beglazing
  • Renson: verluchtingssystemen

Krijg helder advies op maat

We nemen de tijd om te luisteren naar jouw wensen en plannen. We vinden het belangrijk dat je je thuis voelt in je woning. Daar dragen wij graag aan bij. We denken met je mee zodat we samen jouw droomproject kunnen realiseren op een kwalitatieve en duurzame manier.

Opmeting, assemblage en plaatsing in eigen beheer

Van advies en opmeting tot samenstelling en plaatsing: Bruynseels-Vochten doet alles in eigen beheer. Onze vakmannen werken met de modernste technologie en zijn uitgerust met het juiste gereedschap om hun werk volgens de regels van de kunst, en onze eigen werkwijze, uit te voeren.

Voor onze veranda’s werken we samen met zorgvuldig geselecteerde onderaannemers voor elektriciteit, centrale verwarming, sanitair en zonwering.

Bruynseels-vochten: een vaste waarde in provincie Antwerpen

Bruynseels-Vochten maakt ramen en deuren in PVC en aluminium voor de particuliere markt, maar ook voor openbare gebouwen, utiliteits- en industriebouw. In heel de provincie Antwerpen voorzien we rusthuizen, ziekenhuizen, gevangenissen, bibliotheken, scholen, wooncomplexen en appartementen van ramen en deuren met de stempel Bruynseels-Vochten.

We zijn ervan overtuigd dat we samen met onze kinderen en de bijna 200 medewerkers Bruynseels-Vochten verder blijven uitbouwen, moderniseren en klaarmaken voor de toekomst.

Tevreden klant? Vertel het verder. Heb je opmerkingen? Vertel ze ons. Alleen zo kunnen we kwaliteit garanderen en onze producten en dienstverlening blijvend verbeteren.

Menu