logo
Gratis offerte voor jouw ramen, deuren of veranda?

Gratis offerte voor jouw ramen, deuren of veranda?

Onze medewerkers maken werk van jouw project.

Vraag een gratis offerte

Over Bruvo

In 1983 zijn we gestart in de garage van onze ouders. Ondertussen zitten we al even aan de Brasschaatsteenweg 292 in Kalmthout met een oppervlakte van 12.500 m².

Bruvo heeft meer dan 30 jaar ervaring in ramen, deuren en veranda’s. 

Door de toenemende concurrentie uit de lageloonlanden zijn we in 2009 ook een productie-eenheid in Slovakije gestart. Ronny Bruynseels woont er samen met zijn gezin bij de fabriek en staat dagelijks in voor aansturing, controle en beheer van de productie. Op die manier garanderen we ramen en deuren van dezelfde kwaliteit zoals we die in Kalmthout maken.

Geplaatst door vakmannen. 

Alle fabriekshallen en productielijnen zijn uitgerust met de modernste technologie en productietechnieken. Wekelijks produceren we zo’n 800 ramen en deuren.

Bruynseels-Vochten onderscheidt zich door:

  • vakmanschap 
  • stiptheid in plaatsing 
  • correctheid in zakendoen
  • eerlijke service na verkoop

Gemaakt met PVC of aluminium profielen van topmerken.

Bruvo maakt ramen en deuren in PVC en aluminium voor de particuliere markt, maar ook voor openbare gebouwen, utiliteits- en industriebouw. In heel de provincie Antwerpen voorzien we rusthuizen, ziekenhuizen, gevangenissen, bibliotheken, scholen, wooncomplexen en appartementen van ramen en deuren met de stempel Bruynseels-Vochten.

We zijn ervan overtuigd dat we samen met onze kinderen en de bijna 200 medewerkers Bruynseels-Vochten verder blijven uitbouwen, moderniseren en klaar maken voor de toekomst. Alle realisaties van de afgelopen jaren ondersteunen dat.

Als jij tevreden bent, vertel het verder. Heb je opmerkingen? Vertel ze ons. Alleen zo kunnen we kwaliteit garanderen, en onze producten en dienstverlening blijvend verbeteren.

Quote achtergrond

Bruvo maakt ramen en deuren in PVC en aluminium van topkwaliteit

Pieter Van Oevelen, Kalmthout

footer

Overtuigd van onze werkwijze?

Wij realiseren jouw project.

Maak een afspraak