Details_profielen_Bruvo

Profielen voor jouw ramen

Wan­neer je kiest voor nieuwe ramen, heb je in de eerste plaats natu­urlijk aan­dacht voor je glas. Daar­naast is ook het mate­ri­aal voor jouw raam­profiel een belan­grijke keuze. Daarom heb je bij ons een ruim assor­ti­ment aan profie­len. Kies voor PVC of alu­mini­um.

Raam­profie­len kiezen

Het profiel van jouw raam is min­stens even belan­grijk als de beglaz­ing zelf. Raam­profie­len zijn bepal­end voor de iso­latiewaarde, de uit­stral­ing en het onder­houd van jouw won­ing. Zow­el alu­mini­um als PVC profie­len zijn onder­houdsvrien­delijk, kleur- en sli­jt­vast. Om de keuze voor jou wat overzichtelijk­er te mak­en, zetten we ken­merken even op een rijtje.

PVC profie­len

PVC profie­len kun­nen tegen een stoot­je en hebben dan ook weinig onder­houd nodig. De hevig­ste regen­vla­gen of de heet­ste hit­te­golf: deze profie­len doorstaan het alle­maal. Daar­naast heeft PVC een hoge iso­latiewaarde (zow­el warmte- als gelu­id­siso­latie). Dat is goed nieuws voor het milieu én je porte­feuille. Dan komen we ten slotte bij de uit­stral­ing. Bij profie­len in PVC is een grote keuze aan kleuren mogelijk.

Alu­mini­um profielen

Alu­mini­um profie­len zijn net als PVC profie­len duurza­am en hebben een hoge iso­latiewaarde. Ook alu­mini­um is makke­lijk te onder­houden. Er is voor dit mate­ri­aal zelfs een nog grot­er aan­bod aan kleuren dan voor PVC. Dankz­ij het lichte mate­ri­aal geeft alu­mini­um een strakke uitstraling.

Nog aan het twi­jfe­len? Vind meer infor­matie over alu­mini­um of pvc op onze web­site. Bek­ijk ook de kost­pri­js van nieuwe ramen.

Laat je verder inspireren

Nog meer inspiratie
Veranda's Tips

Hoe hou jij je veranda aangenaam koel in de zomer?

Wan­neer we iets geleerd hebben van de zomer van 2020 (en de hit­te­gol­ven die daar­bij kwa­men kijken), is het wel het belang van de nodi­ge verkoel­ing in huis. En, voor diege­nen die vorig jaar al een veran­da had­den, het belang van e…
Ontdek er hier meer over
Ramen Tips

Grote ramen, grote energierekening? Allesbehalve!

… ten­min­ste, als je het slim aan­pakt en de juiste keuzes maakt. En daar komt Bruynseels-Vocht­en dan weer bij kijken, natu­urlijk. Benieuwd over de voorde­len van die prachtige, grote raam­par­ti­jen — én hoe je kan geni­eten van een sc…
Ontdek er hier meer over
Deuren

Nieuwe buitendeuren kiezen?

Van­daag zijn er zoveel kleuren, mate­ri­alen en sti­jlen beschik­baar dat het alleen nog maar moeil­ijk­er wordt om de juiste keuze voor bui­ten­deuren te mak­en. Wij helpen je graag verder!
Ontdek er hier meer over
Tips

Renoveren in 2021? Voor deze premies en subsidies kom je – mogelijk – in aanmerking

Denk je aan een ren­o­vatie voor je won­ing? Dan kies je voor een aanzien­lijke invester­ing, inclusief een mooi ein­dresul­taat. Gelukkig kan je hier­voor aanspraak mak­en op pre­mies en sub­si­dies. Of je ze ook effec­tief kri­jgt hangt …
Ontdek er hier meer over
Deuren PVC Inspiratie

Wat zijn de voor- en nadelen van PVC-deuren?

Ben je op zoek naar nieuwe deuren? Dan zul je ongetwi­jfeld ont­dekken dat er veel ver­schil­lende opties op de markt zijn. Glas, alu­mini­um, hout, staal, pvc: het kan niet op. Uit­er­aard hebben deze opties op hun beurt ook ver­schil­len…
Ontdek er hier meer over
Tips

Ramen en deuren bestellen? Bruynseels-Vochten, natuurlijk!

Ben jij op zoek naar een betrouw­bare part­ner om ramen en deuren bij te bestellen? Wel, laat ons je even gerust­stellen: bij Bruynseels-Vocht­en zit je aan het juiste adres.
Ontdek er hier meer over
Menu