Rond raam aluminium

Ramen op maat | PVC | Aluminium | Verschillende vormen

Vraag onze experts om advies!

Wij mak­en elke raam op (jouw) maat.

Jouw voorkeuren staan voor ons cen­traal. Net daarom mak­en wij elk raam op jouw maat, naarge­lang je smaak of sti­jl. Logisch, toch? Je won­ing is tenslotte iets heel per­soon­lijk. Het geeft een inkijk in wie je bent, wat je per­soon­lijkheid is en wat je wel of niet mooi vin­dt. Dan is het maar beter hele­maal naar jouw zin, toch? 

Stan­daard koz­i­j­nen? Hebben we niet

Als u bij ons komt aan­klop­pen met de vraag: Voor mij een stan­daard koz­i­jn, alstublieft!”, zullen we u uit­er­aard graag verder­helpen. Maar stan­daard’ staat niet in ons woor­den­boek. Elk koz­i­jn is cus­tom-made. Geen nood: we helpen u uit­er­aard van begin tot einde met de juiste keuzes. PVC of alu­mini­um? Spreek met onze experts en het wordt snel duidelijk.

Cre­atief met vormen

Driehoek, vierkant of cirkel? Je kan het zo gek niet bedenken of we kun­nen het mak­en. Jouw raam wordt het parade­paard­je van je won­ing. Wil je ons veelz­i­jdig advies? Maak een afspraak en we helpen je graag verder.

Op zoek naar kwal­i­tatieve kozijnen?

Dan zit u bij ons alvast aan het juiste adres. Maakt u snel een afspraak? Dan kun­nen we samen bek­ijken wat we voor u kun­nen beteke­nen. Tot snel?

Menu