Moderne woning met aluminium ramen

Volg jij de nieuwste trends rond moderne ramen al?

De 3 must-read trends voor moderne ramen en deuren

Nieuw jaar, nieuwe trends. Dat geldt ook voor de ramen en deuren van je woning. Want reacties als Dat is zo 2017!” wil je kost wat kost voorblijven, toch? Daarom helpen we je graag verder en zetten we de laatste trends voor moderne ramen en deuren op een rij.

Gratis offerte voor jouw ramen?

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Vraag je gratis offerte

Kleuren die je woning doen leven

Kiezen van de juiste kleuren is essentieel voor een moderne, mooie woning. Kleuren kunnen verbazen en verwonderen. Emotioneren zelfs. Wil je een moderne look geven aan jouw woning? Dan kan je dankzij aluminium of PVC ramen en deuren kiezen uit een oneindige lijst aan kleuren. Het belangrijkste is dat de kleur goed bij je gevel past. Kies daarom voor harmoniërende (kleuren die dicht bij elkaar liggen) of contrasterende kleuren (kleuren die ver uit elkaar liggen).

Ook al is zwart officieel geen echte kleur: in combinatie met andere kleuren kan zwart of donkergrijs juist meer kleur en karakter geven aan je woning. Zeker een aanrader wanneer je moderne ramen en deuren wilt. De trendkleur van 2018 zou volgens kleurexperts een neutrale, donkergrijze kleur zijn met de code S 7010-R70B. Het is een mix tussen indigo en zwart. Vraag zeker ook professioneel advies voor het kiezen van de perfecte kleur voor je ramen en deuren.

Stijlvolle strakke profielen die klasse uitstralen

Modern” en strak” zijn termen die vaak in één adem genoemd worden. Een strak lijnenspel is ook bij nieuwe moderne ramen en deuren een gouden regel. Een minimalistisch design zonder al te veel tierlantijntjes zorgt voor een hippe uitstraling. Strakke profielen vind je zowel in aluminium als in PVC, met elk hun eigen voor- en nadelen. Beide zijn kwalitatieve materialen maar goede afwerking en professionele plaatsing zijn essentieel bij nieuwe ramen en deuren. Neem daarom een ervaren partner bij de hand.

Duurzaamheid is en blijft een hoofdrolspeler

Je kan er niet omheen: duurzaamheid is topprioriteit in zowat elke sector. Ook in de renovatie- en bouwsector. En dat is maar goed ook. Wanneer je je moderne ramen en deuren goed isoleert, verbruik je vanzelfsprekend minder energie. Dat is goed voor het milieu én je portemonnee. De meeste energie die we verbruiken is immers nog niet hernieuwbaar. In sommige gevallen kan je zelfs genieten van premies wanneer je de isolatie van je huis grondig aanpakt.

Veel succes bij het uitzoeken van de perfecte ramen en deuren. Weet dat je er niet alleen voor staat. Bruynseels-Vochten geeft je met plezier vrijblijvend advies.

Gratis offerte voor jouw ramen?

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Vraag je gratis offerte
Menu