logo
Gratis offerte voor jouw project in aluminium?

Gratis offerte voor jouw project in aluminium?

Onze medewerkers maken er werk van.

Vraag een gratis offerte

Aluminium ramen met profielen van Reynaers

Voor aluminium ramen ben je bij ons aan het juiste adres. Bruynseels-Vochten is een erkende partner van Reynaers. Dat label is meer dan een sticker op onze deur. Reynaers is dé referentie in België voor profielen voor aluminium ramen op maat. Samen staan we borg voor een correcte constructie en plaatsing van aluminium ramen. Als klant geniet je van een garantie van 10 jaar op dit duurzaam materiaal.

Wat zijn de voordelen?

De voordelen van onze aluminium ramen zijn eindeloos. Denk aan een moderne look, onderhoudsgemak, perfecte isolatie en ruime keuze. Wil je meer weten over de voordelen van onze ramen in aluminium? Kijk dan snel even verder!

 • Strakke moderne look
  De sterke, slanke profielen geven jouw woning een hedendaagse uitstraling. Dit is het grootste verschil tegenover PVC. Aluminium is geschikt voor grote raampartijen.
 • Ruime keuze
  Uit meer dan 400 RAL-kleuren. Voor binnen- en buitenzijde kunt u andere kleuren kiezen. Structuurlak zorgt voor een krasbestendige look.
 • Onderhoudsvriendelijk
  Het volstaat om jouw nieuwe ramen en deuren een paar keer per jaar schoon te maken. Kies voor een vochtige doek en pH-neutraal schoonmaakmiddel.
 • Perfecte thermische isolatie.
  In standaarduitvoering tot 1.46 W/m²K. Ook de profielen en het type glas spelen een rol bij thermische isolatie.
Quote achtergrond

Kwaliteit, mooie afwerking en vriendelijk personeel

Jan Janssens, Wuustwezel

footer

Wil je persoonlijk advies op maat?

Wij helpen je kiezen.

Maak een afspraak