Kattendijkdok nieuwbouw

Nieuwbouw | Ramen | Beglazing | Modern | Luxe | Antwerpen

Vraag onze experts om advies.

Ramen op maat in jouw luxe-appartement?

Het oog wil ook wat. Daarom hecht­en we bij Bruynseels-Vocht­en veel belang aan de esthetiek van nieuwe ramen en deuren. Dat is ook te merken aan onze real­isaties. Zo zetten we samen met een team van inter­na­tionale archi­tecten een toren van luxe-apparte­menten neer. De locatie voor dit project West­kaai’? Kat­tendijk­dok te Antwerpen. 

Een heldere kijk op de sky­line van Antwerpen

West­kaai is één van de groot­ste stad­son­twik­kel­ing­spro­jecten in Antwer­pen. Bij Bruynseels-Vocht­en zijn we dan ook super trots dat we mee mocht­en bouwen aan deze prachtige torens van t stad (in samen­werk­ing met aan­nemer MBG). Met een fenom­e­naal zicht op de sky­line van Antwer­pen waren de koz­i­j­nen en beglaz­ing van groot belang. We zorgden dan ook voor de beste mate­ri­alen, piek­fi­jne plaats­ing en snelle service.

Ramen op maat van elk project

Een deel van de profie­len ontwikkelden we spe­ci­aal op maat. De plaats­ing­shoogte en de grootte van de ramen van dit project waren dan ook uit­zon­der­lijk. Daar­bovenop moesten we reken­ing houden met de wind­druk op deze locatie (wie al op de Antwerpse kaaien is geweest, kan vast beves­ti­gen dat het er goed kan waaien). Veel obstakels, maar geen stru­ikel­blok voor Bruynseels-Vochten! 

Ook nieuwe ramen en deuren?

Voor wie aan het weg­dromen is van een won­ing op deze unieke locatie: hou zek­er vast­goed­sites in de gat­en. Er staan geregeld apparte­menten te huur of te koop.

Wat velen niet weten, is dat hele­maal bove­naan, op de vijf­tiende verdieping, twee pent­hous­es gebouwd zijn. Het panoramisch uitzicht daar is ongeëve­naard. Met een schuifraam van 17.5 meter lang en 4.8 meter hoog zorgden we ervoor dat dit uitzicht 100% tot zijn recht kwam.

Menu