Moderne_aluminium_ramen_07

Onze werkwijze in 6 stappen

Na meer dan 30 jaar ervaring en tienduizenden realisaties doorlopen we 6 stappen om de correcte constructie en plaatsing van jouw veranda, ramen en deuren te garanderen. Je krijgt daar 10 jaar garantie op.

1. We nemen de tijd voor jou

De fase die voorafgaat aan jouw akkoord om samen te werken is van cruciaal belang. Jouw wensen zijn het vertrekpunt om de mogelijkheden en oplossingen te onderzoeken. Je krijgt daarbij helder advies over stijl, esthetiek, comfort, functionaliteit, energiezuinigheid en isolatie voor jouw ramen en deuren of veranda. Dit leidt tot een duidelijke en gedetailleerde offerte.

2. Ontwerp van jouw veranda, ramen en deuren

Op basis van jouw wensen en de gemaakte afspraken tekenen we een ontwerp voor jouw veranda, ramen en deuren. Daarbij houden we ook rekening met de aanwijzingen van jouw architect en/​of aannemers.

3. Jouw expliciet akkoord voor samenwerking

Je hebt nu ons advies en de ontwerpen voor jouw ramen en deuren of veranda. We vragen jouw expliciet akkoord om samen te werken.

4. Jouw project opstarten

Als een bouwvergunning vereist is, verzorgen we jouw aanvraag. Wel moet je deze zelf indienen bij jouw gemeente, omdat de ervaring ons leert dat dit de snelste weg naar een vergunning is. Na het indienen volgen we de procedure verder op.

Er vindt nog een laatste opmeting en technische studie plaats en we maken afspraken met andere aannemers die bij jou aan het werk zijn (of gaan) over onze timing en aanpak. De assemblage van de profielen start in onze werkruimte aan de Brasschaatsteenweg in Kalmthout. Kom gerust eens kijken.

Als de profielen gereed zijn, plaatsen onze vakmannen jouw ramen en deuren, of jouw veranda volgens de regels van de kunst. Ze werken met de modernste technologie en zijn uitgerust met het juiste gereedschap om hun werk te doen zoals het hoort.

5. Jouw premies worden niet vergeten

Profiteer van jouw recht op premies en subsidies voor de renovatie en verbetering van jouw woning. Wij laten je weten wat er op het moment van jouw verbouwing van kracht is. Nadat je daarna de nodige documenten aan ons bezorgt, doen wij de rest!

Heb je vragen over premies voor jouw profielen en glas? Neem dan contact op. We helpen je graag verder of wijzen je de weg naar de instanties die je de nodige informatie kunnen geven.

6. Je krijgt garantie en service na verkoop

Ongeacht of je voor PVC of aluminium profielen kiest, dragen al onze ramen en deuren dezelfde kwaliteitsstempel. Omdat wij overtuigd zijn van onze meerwaarde geven we je graag tot 10 jaar garantie.

Wil je nog meer redenen?

  1. Tevreden klanten.
  2. Bruynseels-Vochten is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. De oprichters Guido Bruynseels en Marcel Vochten werken nog altijd mee in het bedrijf.
  3. Door Reynaers erkend partner voor correcte constructie en plaatsing van aluminium profielen voor ramen, deuren en veranda’s.
  4. Steeds op de hoogte van trends en belangrijke vernieuwingen. Altijd met oog voor kwaliteit.
Menu