Rond raam aluminium

Ramen op maat | PVC | Aluminium | Verschillende vormen

Vraag onze experts om advies!

Wij maken elke raam op (jouw) maat.

Jouw voorkeuren staan voor ons centraal. Net daarom maken wij elk raam op jouw maat, naargelang je smaak of stijl. Logisch, toch? Je woning is tenslotte iets heel persoonlijk. Het geeft een inkijk in wie je bent, wat je persoonlijkheid is en wat je wel of niet mooi vindt. Dan is het maar beter helemaal naar jouw zin, toch? 

Standaard kozijnen? Hebben we niet

Als u bij ons komt aankloppen met de vraag: Voor mij een standaard kozijn, alstublieft!”, zullen we u uiteraard graag verderhelpen. Maar standaard’ staat niet in ons woordenboek. Elk kozijn is custom-made. Geen nood: we helpen u uiteraard van begin tot einde met de juiste keuzes. PVC of aluminium? Spreek met onze experts en het wordt snel duidelijk.

Creatief met vormen

Driehoek, vierkant of cirkel? Je kan het zo gek niet bedenken of we kunnen het maken. Jouw raam wordt het paradepaardje van je woning. Wil je ons veelzijdig advies? Maak een afspraak en we helpen je graag verder.

Op zoek naar kwalitatieve kozijnen?

Dan zit u bij ons alvast aan het juiste adres. Maakt u snel een afspraak? Dan kunnen we samen bekijken wat we voor u kunnen betekenen. Tot snel?

Menu