Modern gebouw met ramen

Ramen en deuren in Antwerpen?

Ontdek onze mooiste realisaties! 

Ramen en deuren in Antwerpen? Bruynseels-Vochten, natuurlijk!

Ben jij op zoek naar kwalitatieve ramen en deuren voor jouw stekje in Antwerpen? Top! Dan ben jij alvast aan het juiste adres! Wij laten je met veel plezier zien wat we het afgelopen jaar zoal mochten betekenen voor die knappe Koekenstad…

Ons team helpt je met veel plezier verder.

Vind meer advies op onze website of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een gratis offerte aan

Het Eilandje

Rijnkaai x Amsterdamstraat

Ben je gezellig aan het rondkuieren op t Eilandje? Bezoek dan zeker de hoek van de Rijnkaai en de Amsterdamstraat: deze gloednieuwe luxe-appartementen staan er tenslotte nog niet heel lang… En de ramen die je ziet? Die zijn allemaal van ons.

Door te werken met zwart gelakte beglazing op strategisch gekozen delen, bewaarden we de strakke symmetrie in het ontwerp. Trots!

Ontdek het project!

Kattendijkdok

Onder het motto het oog wil ook wel wat’, startten we aan dit fantastische project op het Kattendijkdok op t Eilandje. Het doel? Meewerken aan deze toren luxe-appartementen met een fenomenaal zicht op de Antwerpse skyline. Het was dus van groot belang dat de ramen en profielen dé perfecte uitkijkbasis vormden!

Een deel van de profielen ontwikkelden we speciaal op maat. De plaatsingshoogte en de grootte van de ramen van dit project waren dan ook uitzonderlijk. Daarbovenop moesten we rekening houden met de winddruk op deze locatie… 

Ontdek het project! 

Sint-Aldegondiskaai x Korte Zeemansstraat x Adriaan Brouwerstraat

Tja, we moeten eerlijk zijn… wij zijn een beetje verliefd op t Eilandje. 

Daarom kwamen we graag nog een keer langs om deel te mogen uitmaken van dit knappe project: de bouw van een geheel van super hi-end luxeappartementen, verdeeld over drie blokken met telkens een geheel andere stijl. 

Ontdek het project!

Den Dam

Voor diegenen die graag in het centrum van een grootstad én te midden van een groene zone willen wonen, hebben wij één boodschap: Den Dam. Deze opkomende buurt is tenslotte gelegen aan de mooiste groene oase van t Stad: Park Spoor Noord.

Daar gingen we dus met veel goesting aan de slag – en werkten we mee aan project Hardenvoort: knappe en luxueuze verkoopflats die grenzen aan het park. Wij verzorgden de ramen en lieten de look & feel hiervan aansluiten op het trendy karakter van het gebouw – én de buurt.

Ontdek het project!

Luchtbal

Ramen en deuren plaatsen, da’s één ding. Maar wist jij ook al dat we daarnaast graag renovatieprojecten afhandelen? Hoe groter, hoe beter! En dit project op de Antwerpse Luchtbal is daar een perfect voorbeeld van.

Op de Luchtbal begonnen we met de renovatie van twee woonblokken. Het doel? Deze twee gebouwen volledig renoveren ten behoeve van de sociale huisvesting, zonder een groot verschil in look & feel teweeg te brengen. De eerste stap? De blokken strippen tot op de blote betonstructuur. Vervolgens bouwden we het geheel terug op volgens de hedendaagse normen betreffende thermische en akoestische eisen.

Ontdek het project!

IJzerlaan – Park Spoor Noord

Diegenen die Antwerpen kennen, die weten het: de buurt rondom Park Spoor Noord is hip & trending. En wij hielpen daar graag bij, door de plaatsing van de ramen in deze luxeflats op de IJzerlaan voor onze rekening te nemen. 

Hét element dat dit project zo uniek en begerenswaardig maakt? Dat is toch wel het esthetische aspect: we kozen ervoor om de kleur van het schrijnwerk uit te voeren in goud en brons anodisé. Dit deden we zowel voor de ramen als voor de vlakke aluminium plooiplaten.

Ontdek het project!

Ons team helpt je met veel plezier verder.

Vind meer advies op onze website of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een gratis offerte aan
Menu