Renovatie met pvc ramen

Renovatie | PVC | Ramen | Schuiframen | Modern | Antwerpen

Vraag onze experts om advies.

Renovatie in Antwerpen? Ontdek onze projecten op Den Dam!

Dat Den Dam in het Noorden van Antwerpen steeds hipper wordt om in te vertoeven, da’s vast niets nieuws om te horen. Met Park Spoor Noord als middelpunt, is deze Antwerpse wijk tenslotte dé groene oase geworden om gezellig in te vertoeven. En hoe hipper de buurt, hoe groter de vraag om knappe appartementen, natuurlijk. En dat is waar wij met veel liefde bij hielpen! 

Project Hardenvoort: knappe flats van een award-winnende aannemer

Samen met aannemer dhulst’, waarvan CEO Sophie in 2016 de award voor Jonge Vlaamse Aannemer 2016 in Antwerpen won, gingen we aan de slag. Dit familiebedrijf, dat kort na de Eerste Wereldoorlog al opgericht werd, was een droompartner om mee samen te werken.

De materialen

Om naadloos aan te sluiten bij de algemene look & feel van deze hippe stadsappartementen, kozen we voor ramen die uitgevoerd werden in PVC VEKA Softline 70 én voor Ekosol 80 schuiframen.

De buitenzijden kleurden we met folie 7039 – en voor de binnenzijde kozen we effen wit. Hip, strak en trendy, dus… Net zoals de bewoners van Den Dam zelf!

Wonen in stad én natuur

Het resultaat? Deze knappe verkoopflats die grenzen aan Park Spoor Noord – en daardoor in eenzelfde beweging een fantastisch zicht hebben om helemaal bij weg te dromen. Wonen in het centrum van t Stad, maar toch in een groene zone? Het kan beide!

Op zoek naar kozijnen en deuren?

Top! Bij Bruynseels-Vochten vind jij gegarandeerd de betrouwbare en kwalitatieve partner die jij in gedachten hebt. Of het nu is voor een professioneel of een particulier project… voor de plaatsing en/​of renovatie van kozijnen en deuren moet je bij ons zijn.

Interesse? Aarzel dan niet om jouw (geheel vrijblijvende) offerte op te vragen, zodat onze experts jou zo spoedig mogelijk een offerte op maat kunnen bezorgen. Tot snel!

Menu