logo
Laat je deur plaatsen door vakmannen!

Laat je deur plaatsen door vakmannen!

Een nieuwe deur plaatsen? Dat is vakwerk!

Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring met de plaatsing van deuren. We horen het geregeld: “de deur plaatsen we zelf wel even”. Maar een deur plaats je niet zomaar. Dat is vakwerk en gebeurt daarom zelden correct.

Omdat buiten- en binnendeuren dagelijks gebruikt worden, is een correcte plaatsing essentieel. De scharnieren en kozijnen moeten al die jaren goed blijven functioneren en de wand en vloeren mogen niet beschadigd worden. Kortom: plaatsing vraagt om perfectie.

Een deur plaatsen? Dat moet correct.

Er komt veel kijken bij het plaatsen. Cruciaal bij het plaatsen van (nieuwe) deuren, is om de onderzijde van de deurstijl perfect te laten aansluiten op de arduin en ervoor te zorgen dat de waterkering juist zit.

Dat gebeurt met speciale ankers die de thermische eigenschappen niet in het gedrang brengen. Alleen al door daar rekening mee te houden, bekom en behoud je een correct functionerende deur en blijven de scharnieren van de deur werken.

Het zit 'm in de details

Wanneer we een deur plaatsen, houden we rekening met heel wat elementen zoals:

  • de afmetingen van het kozijn
  • type en dikte van de wand
  • de afwerking

Met jarenlange ervaring in deuren plaatsen bent u bij Bruynseels-Vochten verzekerd van een perfecte plaatsing. En ontstaan er in de toekomst toch problemen met jouw deur? Ook dan kan u op ons rekenen. Dat is een belofte.

footer

Onze deuren van dichtbij bekijken

Kom naar onze showroom en bekijk ons aanbod voor buiten- en binnendeuren.

Maak een afspraak