18 SPR VRD B MERTENS 08

Een zonovergoten oase waar ‘rust’ centraal staat

Een lichtstraat is dé perfecte manier om jouw woning om te toveren tot een zonovergoten oase waar elke batterij opgeladen wordt. En plaats je deze lichtstraat ook nog eens in een klassieke veranda waar rust’ centraal staat? Dan krijg je onderstaand resultaat! Benieuwd waarom de huidige bewoners niet meer weg te slaan zijn uit hun gloednieuwe oase? Kom gerust binnen – en ontdek het zelf! 


Gratis offerte voor jouw veranda?

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Vraag een gratis offerte aan

Een klassieke lichtstraat voor meer licht in huis

De lichtstraat is tegenwoordig één van de meest populaire daglichtoplossingen beschikbaar. En terecht! Zeker wat veranda’s betreft, is een lichtstraat dé oplossing bij uitstek om een aangebouwde ruimte te verlichten. Daarnaast scheelt een lichtstraat ook in kosten: niet alleen moet je minder snel je lichten aansteken, maar ons hoogkwalitatief glas met een hoge isolatiewaarde zorgt er ook voor dat er minder warmte verloren gaat.

En, wees eerlijk… het ziet er gewoon fantastisch uit: elke ruimte met een normaliter plat dak krijgt tenslotte een zekere upgrade’ qua looks wanneer er een lichtstraat gekozen wordt.

We trekken de veranda door naar een terrasoverkapping

Is een veranda goed, maar nét niet genoeg voor jou – en wil je nog een extraatje erbovenop? Begrijpen we! En deze eigenaars dachten daar net hetzelfde over. Daarom trokken we de veranda door tot een strakke terrasoverkapping met warm hout en ingewerkte verlichting. Zo kunnen ze nu ook buiten zitten in de zomer – maar hebben ze geen last van een eventuele regenbui. Handig!

Ingebouwde verlichting en vliegendeuren

Een veranda is pas tot in de puntjes afgewerkt, wanneer er ook gedacht wordt aan de kleine details. Het doel is tenslotte om ultiem comfort te verkrijgen, zodat de eigenaars slechts één ding moeten doen: genieten, ontspannen, profiteren.

Gelukkig zijn wij toevallig experts in de kleine details – en kan je evengoed hiervoor bij ons terecht! We plaatsten bijvoorbeeld niet enkel handige vliegendeuren die je kan openschuiven, maar dachten ook aan voldoende ingebouwde verlichting over het geheel heen. 

Gratis offerte voor jouw veranda?

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Vraag een gratis offerte aan
Menu