18 SPR VRD B BODEN 09

Zonovergoten moderne veranda met rode baksteen als accent

Deze moderne veranda haalt zijn kracht uit de grote raampartijen en het gebruik van de charmante rode bakstenen muur: door de veranda bij te plaatsen, werd een deel van de buitengevel getransformeerd tot binnenmuur. Zo sluit de veranda naadloos aan op de woning! Ontdek meer over het project.


Gratis offerte

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Gratis offerte aanvragen

Een brede lichtstraat om onder te tafelen

Deze veranda haalt veel van zijn karakter uit de organische lichtinval. Deze creëerden we enerzijds door te werken met verschillende grote raampartijen. Maar dat was niet genoeg… daarom installeerden we ook een brede lichtstraat in het dak. Vandaag zorgt deze lichtstraat voor een zonovergoten plek om te tafelen, waardoor elke maaltijd een waar feest wordt!

Een knap contrast tussen zwart en wit

Om dat moderne karakter te creëren, kozen we voor een subtiel contrast tussen zwarte profielen en witte muren. Door ook de vloer in een lichte kleur te plaatsen – en het interieur in dezelfde lichte nuances te kiezen, valt het zwart van de profielen des te meer op. Dit contrast geeft het geheel een zekere design allure’ – iets waar de eigenaars zich he-le-maal in konden vinden!

Brede schuifdeuren om vlot te kunnen verplaatsen

Even naar buiten voor een aperitief op het terras of om het gras te maaien? Da’s geen moeite dankzij de brede schuifdeuren: deze exemplaren zijn in een handomdraai volledig open te schuiven, zonder gedoe. Want het zijn ook dit soort kleine details die zorgen voor een algeheel gevoel van comfort!

Gratis offerte

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Gratis offerte aanvragen
Menu