18 SPR VRD B WOUTERS 04

Een veranda die je volledige achtergevel beslaat? Dat kan!

Een ruime veranda die de volledige achtergevel van het huis volgt: dat is wat we afleverden bij deze huiseigenaars. Daarnaast zorgden we ervoor dat je de veranda langs (bijna) alle kanten kan openen: zo helpen we de grens tussen binnen en buiten weer wat meer vervagen. Ben je ook op zoek naar een veranda die jouw leefruimte verdubbelt? Ontdek alvast wat we voor deze klant deden – en neem vervolgens contact op om jouw eigen project te bespreken…


Gratis offerte

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Gratis offerte aanvragen

Brede deuren om binnen met buiten te verbinden

Een veranda is dikwijls een manier om meer contact met de je tuin en/​of terras te krijgen. Zeker voor mensen die helemaal opfleuren van frisse buitenlucht en meer natuur in de nabije omgeving, is de plaatsing van een veranda een slim idee.

Dit is ook wat we deden bij dit project. En om buiten nog meer naar binnen te trekken, kozen we voor bredere deuren dan gewoonlijk: wanneer deze volledig opengeschoven worden, staat bijna de volledige achterkant van de veranda open. Genieten!

Slim geplaatste vliegenramen- en deuren om onwelkome bezoekers te vermijden

En wil de eigenaar graag die extra brede deuren volledig openschuiven – maar vliegen er nogal veel wespen, bijen, vliegen en andere gevleugelde bezoekers rond? Vervelend! Tenminste… wanneer je niet dacht aan vliegenramen- en deuren.

Iets wat wij uiteraard wél deden: we plaatsten verschillende exemplaren over de volledige veranda, zodat het binnenvliegen van insecten zoveel mogelijk vermeden kan worden.

Een extra zit- en eethoek

Die veranda is natuurlijk ook dé perfecte aanwinst voor de reeds aanwezige leefkamer. Vandaag kunnen we bewoners heerlijk ontspannen in de nieuwe zithoek – en gezellig ontbijten met zicht op de tuin in de nieuwe eethoek. Smakelijk 

Gratis offerte

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Gratis offerte aanvragen
Menu