20 De Smedt Mollei103 Brass 34

Prachtige design veranda, voorzien van alle comfort


De eigenaars van deze prachtige woning in Brasschaat lieten er geen twijfel over bestaan. De gloednieuwe veranda die ze voor ogen hadden? Die moest hét pronkstuk van hun woning worden.

En dat was een uitdaging: de woning op zich was al, op zijn minst, indrukwekkend te noemen… Gelukkig zijn wij grote fan van uitdagingen – en konden we niet wachten om dit project af te trappen. Benieuwd naar het resultaat? Ontdek er alles over! 
Gratis offerte

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Gratis offerte aanvragen

Een grootse veranda vraagt om twee lichtstraten

Waaraan het in deze veranda alvast niet ontbreekt? Ruimte. Door de veranda de gehele lengte van de achtergevel te laten bestrijken, zorgden we voor een (bijna) verdubbelen van het bestaande woonoppervlak. Dat betekent dus ook: een grotere leefruimte met méér licht in huis.

En dat laatste vonden we zo belangrijk, dat we niet kozen voor één – maar voor twee lichtstraten. Het resultaat? Een lichtovergoten veranda waar jong én oud met plezier in vertoeft.

Zonwering rondomrond

Allemaal goed en wel, die overvloed aan zon en licht… maar wat in het midst van de zomer, wanneer de temperaturen oplopen en de dagen steeds langer worden? Wel, in dit geval is dat alvast geen enkel probleem.

Wij dachten namelijk aan alles bij het ontwerpen van deze parel – ook aan de nodige bescherming voor zwoele zomerdagen. Daarom voorzagen we elke raampartij van zonwering – waardoor de eigenaars ook in de zomer kunnen genieten van een lekker koele veranda.

Wegdromen bij de elektrische haard


Een professioneel geplaatste veranda is één ding. Maar het is niet alles. Daarom houden we niet op bij simpelweg het ontwerp en plaatsing – maar dachten we ook aan fijne, luxueuze extraatjes. Ingebouwde verlichting op strategisch gekozen plekken, dat was het begin. Maar bewonder zeker ook de subtiel ingewerkte elektrische haard in de zithoek. Perfect om op koude winteravonden bij weg te dromen…

Jouw eigen van-alles-voorziene veranda?

Ben je helemaal geïnspireerd geraakt door dit prachtproject – en kan jij niet wachten om weg te dromen in jouw eigen oase van rust? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij komen met plezier eens langs om te kijken wat allemaal mogelijk is – om vervolgens een geheel gratis én vrijblijvende offerte op te stellen. Tot snel?

Gratis offerte

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Gratis offerte aanvragen
Menu