18 SPR VRD B DEBIE 02

Een veranda waar krachtig lijnwerk centraal staat

Deze knusse veranda wordt momenteel gebruikt als eetruimte met zicht op de mooie tuin. Maar kijk vooral naar de zéér gedetailleerde afwerking en de ornamenten op het zadeldak. Dit project is het schoolboekvoorbeeld van klein maar dapper’ en dient voornamelijk als zonovergoten eetruimte. Knus langs binnen dus, maar onvergetelijk langs buiten. Ontdek meer over dit project!


Gratis offerte

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Gratis offerte aanvragen

Krachtige profielen die een statement maken

Wij bij Bruynseels-Vochten zeggen altijd de profielen maken de veranda’. Waarmee we willen zeggen dat de stijl die je kiest voor je profielen, de gehele stijl van je veranda zal bepalen. Sommigen houden van strak, modern, design: zij zullen zich aangetrokken voelen tot smalle, zo goed als onzichtbare profielen. 

De eigenaars van dit pand, daarentegen, zijn helemaal verslingerd aan die charmante stijl. Zij kozen dus ook voor iets robuustere en meer aanwezige profielen. Een krachtig resultaat, dat past bij de algemene klassieke stijl van de woonst. 

Een uniek zadeldak met charmante ornamenten

Die krachtige profielen trokken we door in het opvallende zadeldak met het doel om meer licht binnen te laten. Door de glaspartijen te combineren met de robuuste profielen, krijgen we een zadeldak dat binnen de seconde de aandacht trekt. En als deze combinatie dat niet zou doen voor jou, dan zullen de ornamenten op het dak dat zéker wel doen. Deze charmante details zijn de kers op de taart van deze rustieke veranda.

Brede dubbele deuren met vliegenhorren

Via de veranda naar het gezellige terras gaan? Dat doe je via de brede dubbele deuren die we installeerden. Zwaai deze gerust open op warme zomerdagen om een briesje in huis te creëren: dankzij de handige vliegenhorren hoef jij je geen zorgen te maken over eventuele insecten die jouw woning onuitgenodigd binnen vliegen!

Gratis offerte

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Gratis offerte aanvragen
Menu