1808 B VERDYCK 04

Wanneer veranda en woning de perfecte symbiose vormen

Hoe je van je veranda het absolute pronkstuk van je woning maakt? Simpel: door hem een erefunctie te geven! Dikwijls vormen veranda’s de trouwe achterban van je keuken of een extra ruimte om in tot rust te komen.

Maar de eigenaars van deze woning? Zij besloten om het anders dan anders te doen. Zij kozen er tenslotte voor om hun leefkamer tot in de veranda te brengen, met een aangenaam verrassend en onvergetelijk resultaat. Kom gerust binnen! 


Gratis offerte

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Gratis offerte aanvragen

Van woning, naar veranda, naar terras, naar tuin

Deze woning is zo ingedeeld dat binnen en buiten perfect op elkaar aansluiten. Door de veranda om te toveren tot leefkamer, werd het middelpunt van de woning subtiel verlegd. Gezellig zetelen met zicht op de tuin of op een wisselvallige dag switchen tussen binnen in de veranda en buiten op het terras? Het kan allemaal, dankzij de plaatsing én slimme indeling van deze gloednieuwe veranda.

Slimme verlichting en een centrale lichtstraat

Heel wat van onze klanten kiezen voor een veranda met hetzelfde doel voor ogen: meer licht in huis brengen. Door te kiezen voor een grote en centrale lichtstraat in het dak van de veranda, optimaliseerden we deze lichtinval des te meer. En voor die donkere winters? Daarvoor integreerden we naadloos weggewerkte spots met een warm gele gloed. Zo blijft de veranda een oase van welkom licht, seizoenrond!

Strakke integratie met het huidige exterieur

De oorspronkelijke woning haalt erg veel charme uit zijn warme gevel. En om het karakter van dit bakstenen exterieur te respecteren én behouden, was er dus een extra oog voor detail nodig. Gelukkig ontbreekt het hier niet aan bij Bruynseels-Vochten!

We kozen voor profielen die aansluiten bij de kleur van de dakpannen en trokken de bakstenen gevel door tot één van de zijmuren van de veranda. Zo voelt deze bijbouw aan als een organisch extraatje – en niet als iets dat pas later bijgebouwd werd .

Jouw eigen upgrade?

Wij tekenen tenslotte met veel liefde een volledig op maat gemaakt voorstel uit – zodat ook jij binnenkort kan genieten van een unieke bijbouw. Tot snel?

Gratis offerte

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Gratis offerte aanvragen
Menu