18 SPR VRD B KEPPENS 13

Droom weg bij deze veranda die dienst doet als bibliotheek…

Zoals je al wel weet, wordt er vaak gekozen voor een veranda als aanvulling op de leefkamer of keuken. Deze eigenaars gingen nog een stapje verder – en vroegen ons een veranda die dienst kon doen als ware bibliotheek, inclusief knusse leeshoek. Zo gezegd, zo gedaan! Kom binnen, snuif de sfeer op – en plof neer in één van de zetels met een goed boek… 


Gratis offerte

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Gratis offerte aanvragen

Een comfortabele leeshoek vraagt om veel licht

Ben je van plan om je enkele uren af te zonderen met een goed boek? Dan zijn er weinig zaken zo belangrijk als genoeg licht. Daar kan je, bijvoorbeeld, voor zorgen door voldoende verlichting in je leeshoek te installeren. Maar ondertussen weten we allemaal dat natuurlijk licht nog beter is voor je ogen.

Daarom vroegen de eigenaars van deze veranda ons niet alleen om grote raampartijen, maar ook om een brede lichtstraat in het dak. Nu kan er in dit knusse hoekje gelezen worden tot de zon ondergaat, zonder nood aan extra verlichting!

Schuifdeuren om gemakkelijk te kunnen herlokaliseren

Deze knappe veranda is niet enkel langs de binnenkant een plezier om te aanschouwen: ook de buitenomgeving is er één om te onthouden! Met zicht op de gezellige vijver en het comfortabele terras, is deze veranda een ware oase om tot rust te komen. En is het mooi weer – en wil je dat boek liever in het zonnetje uitlezen? Dan zet je simpelweg je schuifdeuren open en zit je binnen luttele seconden op je terras.

Zonnewering om felle stralen buiten te houden

Zoals we al eerder zeiden, is de aanwezigheid van natuurlijk licht belangrijk in een leeshoek. Maar aan de andere kant heb je ook niks aan felle zonnestralen die in je ogen schijnen! Daarom besloten we om toch de nodige zonnewering aan te brengen. Aan het natuurlijk licht verandert weinig, maar je hebt geen last van ongewenste felle stralen die je leeservaring verpesten. Win-win!

Gratis offerte

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Gratis offerte aanvragen
Menu