1806 B DERIDDER VRD 25

Knus, klassiek en één met de natuur

De eigenaars van deze woning, inclusief tuin om in weg te dromen, wilden graag een veranda die aansloot bij de stijl van het huis, zonder te veel aandacht in te pikken van de tuin zelf. We kozen voor een charmante, klassieke stijl en profielen in een subtiel groene teint. 


Op deze manier werd de veranda precies wat de klant voor ogen had: een nieuw, knus plekje in huis waar ze optimaal kunnen genieten van de tuin - ook wanneer het iets frisser is buiten. Ontdek meer over het project! 

Gratis offerte

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Gratis offerte aanvragen

Klassiek in raam én boord

Er zijn weinig zaken die zo instant klassiek aanvoelen als dat charmante kruisraam. Het duurde dan ook niet lang om tot de conclusie te komen dat dit type raam dé perfecte keuze was om de eigenaars tevreden te houden. Vervolgens kozen we ook voor een klassieke, gelaagde boord om het af te maken. Het zijn de kleine details die zorgen voor een groots – en in dit geval: klassiek – geheel.

Een lichtstraat voor meer natuurlijk licht 

De eigenaars vroegen om een veranda, wat tussen de lijnen dikwijls betekent: wij willen meer natuurlijk licht in huis. Om ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk lichtinval zou zijn in de veranda, kozen we daarom voor een ruime lichtstraat. Deze slimme oplossing zorgt ervoor dat jouw veranda zelfs op bewolkte dagen geen extra lampen nodig heeft! 

Fijne ornamentjes om het af te maken

Zoals we hierboven al vertelden: de kracht zit m meestal in de details. En wanneer je gaat voor een klassieke look, is het belangrijk om ook oog te hebben voor de kleine zaken. 

Daarom kozen we ervoor om enkele deuren te voorzien van stijlvolle, krullerige ornamenten. Deze details dragen bij tot aan het geheel, tellen mee voor heel wat extra charmepunten’ en zijn waarlijk de puntjes op de i voor deze prachtige en knusse veranda die perfect correleert met de groene tuin.

Jouw eigen veranda?

Begint het te kriebelen – en ben jij ondertussen ook wel klaar voor je eigen veranda? Aarzel niet om ons iets te laten weten: wij maken met veel plezier een gratis én geheel vrijblijvende offerte voor je op! Tot snel?

Gratis offerte

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Gratis offerte aanvragen
Menu