1806 B DERIDDER VRD 25

Knus, klassiek en één met de natuur

De eige­naars van deze won­ing, inclusief tuin om in weg te dromen, wilden graag een veran­da die aansloot bij de sti­jl van het huis, zon­der te veel aan­dacht in te pikken van de tuin zelf. We kozen voor een char­mante, klassieke sti­jl en profie­len in een sub­tiel groene teint. 


Op deze manier werd de veran­da pre­cies wat de klant voor ogen had: een nieuw, knus plek­je in huis waar ze opti­maal kun­nen geni­eten van de tuin - ook wan­neer het iets friss­er is buiten. Ont­dek meer over het project! 

Klassiek in raam én boord

Er zijn weinig zak­en die zo instant klassiek aan­voe­len als dat char­mante kruis­raam. Het duurde dan ook niet lang om tot de con­clusie te komen dat dit type raam dé per­fecte keuze was om de eige­naars tevre­den te houden. Ver­vol­gens kozen we ook voor een klassieke, gelaagde boord om het af te mak­en. Het zijn de kleine details die zor­gen voor een groots — en in dit geval: klassiek — geheel.

Een licht­straat voor meer natu­urlijk licht 

De eige­naars vroe­gen om een veran­da, wat tussen de lij­nen dik­wi­jls betekent: wij willen meer natu­urlijk licht in huis. Om ervoor te zor­gen dat er zoveel mogelijk licht­in­val zou zijn in de veran­da, kozen we daarom voor een ruime licht­straat. Deze slimme oploss­ing zorgt ervoor dat jouw veran­da zelfs op bewolk­te dagen geen extra lam­p­en nodig heeft! 

Fijne orna­men­t­jes om het af te maken

Zoals we hier­boven al vertelden: de kracht zit m meestal in de details. En wan­neer je gaat voor een klassieke look, is het belan­grijk om ook oog te hebben voor de kleine zaken. 

Daarom kozen we ervoor om enkele deuren te voorzien van sti­jlvolle, krul­lerige orna­menten. Deze details dra­gen bij tot aan het geheel, tellen mee voor heel wat extra charmepun­ten’ en zijn waar­lijk de pun­t­jes op de i voor deze prachtige en knusse veran­da die per­fect cor­releert met de groene tuin.

Jouw eigen veranda?

Begint het te kriebe­len — en ben jij onder­tussen ook wel klaar voor je eigen veran­da? Aarzel niet om ons iets te lat­en weten: wij mak­en met veel plezi­er een gratis én geheel vri­jbli­jvende offerte voor je op! Tot snel?

Menu