Tuin veranda

Creëer meer ruimte via je terras of tuin

Misschien wil je je keuken uitbreiden, komt er binnenkort een nieuw gezinslid aan – of heb je simpelweg nood aan een extra kamer in huis? Wat de reden ook is, bij Bruynseels-Vochten kan jij terecht voor een kwalitatieve uitbreiding van de huidige ruimte in huis. Wij geven de verschillende opties mee!


Geïnteresseerd in een uitbouw? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Er zijn tenslotte nog heel wat extra zaken om rekening mee te houden wanneer je kiest voor een uitbouw: zo is de kans groot dat er ook funderingswerken nodig zijn - en misschien zelfs een bouwvergunning. In ruil voor deze moeite krijg je natuurlijk wel een bijzonder duurzame oplossing waar het volledige gezin jaren en jaren van zal genieten.

Contacteer ons

#1 De veranda: een volwaardige uitbreiding van jouw thuis

Natuurlijk is het eerste waaraan je denkt, een veranda. En terecht! Deze toppers zijn tenslotte beschikbaar in oneindig veel verschillende uitvoeringen – en zijn daarom ongetwijfeld een goed antwoord op jouw noden.

Jouw nieuwe veranda zal zorgen voor de gewenste uitbreiding én is bovendien ook nog eens aangenaam om naar te kijken. Kies tussen verschillende stijlen, groottes, materialen en uitvoeringen… totdat jouw veranda hét perfecte verlengde van jouw woning is. Contacteer ons om meer te weten te komen over de verschillende opties.

#2 Een uitbouw zorgt voor een verdubbeling van ruimte

Je kan ook kiezen voor een uitbouw van je bestaande woning. Meestal wordt er dan gekozen voor het uitbouwen van de bestaande leefkamer of keuken – om zo tot een verdubbeling van de bestaande ruimte te komen. Kies je voor een uitbouw? Dan kies je voor heel wat voordelen. Want de toegevoegde ruimte zorgt niet enkel voor meer comfort, het zorgt ook voor meer licht in huis én een verhoging van de algemene waarde van jouw woonst.

Geïnteresseerd in een uitbouw? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Er zijn tenslotte nog heel wat extra zaken om rekening mee te houden wanneer je kiest voor een uitbouw: zo is de kans groot dat er ook funderingswerken nodig zijn – en misschien zelfs een bouwvergunning. In ruil voor deze moeite krijg je natuurlijk wel een bijzonder duurzame oplossing waar het volledige gezin jaren en jaren van zal genieten.

Contacteer ons!

#3 Een open of gesloten terrasoverkapping

Wil je de zitruimte op je terras uitbreiden of comfortabeler en weersbestendig maken? Dan ben jij op zoek naar een terrasoverkapping. Met deze topper ben jij beschermd tegen alle weersomstandigheden: zowel tegen wind en regen – als tegen felle zon, indien je ook kiest voor zonwering.

En kies je voor een terrasoverkapping met een Bruynseels-Vochten stempel? Dan kan jij bovendien ook zeker zijn van een op maat gemaakt model – dat je bovendien kan pimpen en upgraden waar gewenst. Kies gerust voor een modern, klassiek, design of landelijk ontwerp – en voeg extra verlichting of schuifdeuren toe waar jij dat wilt. Jij vraagt – en wij vervullen jouw wensen.

#4 Kies voor een tuinkamer in een grote tuin

Heb je een ruime tuin ter beschikking? Dan kan je natuurlijk ook kiezen voor een volledig zelfstandige’ tuinkamer. Deze staat meestal apart van de hoofdwoning, waardoor deze ruimte als volwaardige leefruimte bekeken kan worden. Er wordt dan ook regelmatig gekozen voor integratie van een badkamer en/​of keuken in zo’n tuinkamer.

Kies je voor een tuinkamer? Dan kies je voor een hoogkwalitatief en luxueus staaltje verwennerij als extraatje bij jouw woning. Kies je bovendien voor een strakke uitvoering in duurzaam hout of modern glas? Dan kan jij ook nog eens zeker zijn van fantastische integratie in jouw tuin. Meer weten over jouw toekomstige tuinkamer? Contacteer ons!

#5 Contacteer Bruynseels-Vochten voor meer informatie

Ben jij klaar voor meer ruimte in huis – maar ben je er nog niet helemaal uit op welke manier? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag wat meer over alle mogelijkheden voor jouw specifieke (thuis)situatie. Tot snel?

Geïnteresseerd in een uitbouw? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Er zijn tenslotte nog heel wat extra zaken om rekening mee te houden wanneer je kiest voor een uitbouw: zo is de kans groot dat er ook funderingswerken nodig zijn - en misschien zelfs een bouwvergunning. In ruil voor deze moeite krijg je natuurlijk wel een bijzonder duurzame oplossing waar het volledige gezin jaren en jaren van zal genieten.

Contacteer ons

Laat je verder inspireren

Nog meer inspiratie
Ramen Isolatie Budget

Dubbel of driedubbel glas?

vr 11 jun. 2021
De normen voor energieneutraal bouwen en renoveren in Europa worden steeds strenger. En terecht: wanneer we kijken naar isolatie in een standaard woning, zijn het meestal de deuren en ramen die de boosdoeners van dienst zijn. En hoe zwakke…
Ontdek er hier meer over
Ramen

Hoe veilig is een schuifraam?

di 20 apr. 2021
Is een schuifraam even veilig als een gewone deur? Met een schuifraam op de benedenverdieping lijk je soms kwetsbaar voor inbrekers. Al dat glas, en die grote raamopening… Inbraken zijn helaas een risico om rekening mee te houden. Als je d…
Ontdek er hier meer over
Ramen

Steellook ramen: wat, hoe en waarom?

zo 11 apr. 2021
Steellook ramen hebben de uitstraling van staal maar de voordelen van aluminium. Val jij voor die bijzondere stijl van stalen raamprofielen? Dan zijn aluminium ramen in steellook een mooi alternatief. Op sommige vlakken scoren ze zelfs bet…
Ontdek er hier meer over
Ramen Aluminium PVC

Welke soorten schuiframen kan ik kiezen?

za 03 apr. 2021
Het ene schuifraam is het andere niet. Je hebt in de eerste plaats de verschillende materialen, zoals PVC en aluminium. Daarnaast bestaan er ook technische verschillen die je schuiframen andere mogelijkheden en een andere uitstraling geven…
Ontdek er hier meer over
Ramen

De voordelen van een vliegenraam

wo 24 mrt. 2021
Vliegenramen – de naam zegt het zelf – zitten in je raam en houden vliegen tegen, maar ze hebben ook nog andere voordelen. Als je nieuwe ramen koopt, neem je er dus best meteen ook een vliegenraam bij. Achteraf nog een vliegenraam op maat …
Ontdek er hier meer over
Ramen

Condens op je ramen: hoe vermijden?

wo 17 mrt. 2021
Condens op je ramen: is dat reden tot paniek? Niet meteen, maar het is wel beter om condens te vermijden. Condens is namelijk een teken dat je te veel vocht in huis hebt en dat is niet ideaal. Door een te hoge luchtvochtigheid kan je schim…
Ontdek er hier meer over
Menu