Een veranda is zelfs ideaal tijdens de winter. | Bruynseels-Vochten
logo
Veranda, ook voor in de winter

Veranda, ook voor in de winter

Een veranda is zelfs ideaal tijdens de winter.

Dat een veranda alleen voor de in zomer geschikt is, is een misvatting. Je kan er net zo goed tijdens de wintermaanden van genieten.

Want tijdens die donkere maanden vind je extra licht in je veranda. En je weet, daglicht geeft je een energieboost en is goed voor je humeur! Wel moet je veranda aan een aantal zaken voldoen wil je er het hele jaar door van genieten. Denk bijvoorbeeld aan:

  • zonnewering die felle zon op zomerse middagen tegenhoudt, maar die ook in de tussenseizoenen storende lage zon voorkomt.
  • hoogrendementsglas dat de warmte binnenlaat en binnen houdt.
  • een ventilatiesysteem dat warme lucht in de zomer en vochtige lucht in de winter afvoert zodat je niet nodeloos moet verwarmen om een behaaglijk gevoel te hebben.

Naast veranda’s hebben wij ook afsluitbare pergola’s die het beste van twee werelden bieden: in de zomer zit je gewoon lekker buiten en wanneer het wat koeler wordt, sluit je de pergola af met screens en verwarm je de ruimte met de elektrische stralers. Zo haal je buiten een frisse neus op en geniet je van je tuin zonder dat je hiervoor de kou moet trotseren.

footer

Terrasoverkapping aluminium van dichtbij bekijken

Kom naar onze showroom en samen bekijken we het ontwerp van jouw terrasoverkapping.

Maak een afspraak