Garagepoort die aansluit bij de look van je woning | Bruynseels-Vochten
logo
Wij maken jouw garagepoort op maat.

Wij maken jouw garagepoort op maat.

Een garagepoort die aansluit bij de look van je woning? Hebben we.

Koos jij eerder al voor ramen, deuren en/of veranda’s bij Bruynseels-Vochten? Fantastisch: want iedereen die ramen of deuren bij ons bestelt, kan ook genieten van een combo-deal met een veilige garagepoort die naadloos in de stijl van je woning past. Benieuwd naar de verschillende types garagepoorten en de bijkomende opties die je bij ons krijgt? Aarzel niet om ons te contacteren: wij geven je graag een woordje uitleg.

Ook een garagepoort moet esthetisch zijn

Net zoals ramen en deuren dat op het eerste gezicht vast niet zijn, lijkt het je misschien niet echt spannend om na te denken over de look en stijl van je garagepoort. Maar, laat je niet misleiden! Het is tenslotte bijzonder belangrijk om te kiezen voor een garagepoort die naadloos aansluit bij de algemene stijl van de woning. Heb jij een authentiek landelijke woning - of net een modern en strak huis? Dan is het belangrijk dat je nieuwe garagepoort deze stijl vlekkeloos adopteert.

Gelukkig wordt elke garagepoort van Bruynseels-Vochten volledig op maat gemaakt. Op deze manier beginnen we elk project vanaf nul, waardoor jij de ruimte krijgt om na te denken over het hoe, wat en waar van je garagepoort.

Zoveel keuze - en dat voor ‘maar’ een garagepoort?!

Klopt. Logisch, nietwaar? Bij onze ramen, deuren, veranda’s en opties voor buitenleven krijg je tenslotte ook de luxe om te kiezen uit ontelbaar veel verschillende opties qua stijl, kleur, functionaliteit, enzovoort. Nogal wiedes, dus, dat dit ook geldt voor onze garagepoorten.

Kies bijvoorbeeld tussen...

  • ... aluminium of PVC;
  • ... alle beschikbare RAL-kleuren;
  • ... handmatige of automatische bediening;
  • ... een kantelpoort of een sectionaalpoort;
  • ... inbraakpreventie of éxtra inbraakpreventie.

Kan allemaal - en meer!

Het enige wat jij moet doen? Dat is al jouw wildste ideeën (qua garagepoorten) spuien tijdens ons gezellig kennismakingsgesprek. Idealiter neem je ook een aantal foto’s mee van je woning, zodat we zeker op één lijn zitten qua algemene look & feel.

footer

Klaar voor je nieuwe, 100% op maat gemaakte, garagepoort?

Wij alvast wel: we staan te trappelen om voor jou aan de slag te gaan en jouw wagen(s) te voorzien van een veilig en kwalitatief huisje.

Maak een afspraak