Terrasoverkapping: een groot deel van het jaar genieten van het buitenleven | Bruynseels-Vochten
logo
Geniet langer van het buitenleven

Geniet langer van het buitenleven

Terrasoverkapping: een groot deel van het jaar genieten van het buitenleven

Niets zo grillig als het weer, niet waar? Je geniet met een terrasoverkapping al snel van de eerste lentezon tot aan de zonnige herfstdagen van het buitenleven. Tot laat op de avond is het er aangenaam toeven. Op bloedhete dagen, die toch ook steeds vaker voorkomen, is een overkapping van jouw terras prettig voor de nodige schaduw.

Een voorjaarsbuitje of plotse regenbui tijdens jouw zomerse barbecue jaagt je ook niet ineens naar binnen. Kortom jouw terrasoverkapping is een afdak terras en zonwering in één.

Twee types terrasoverkappingen

  1. Overkapping terras die deels aan de gevel is bevestigd. Een terrasoverkapping aan jouw gevel realiseert als open veranda een uitbreiding op jouw woonruimte en vergroot zo het contact met het buitenleven. In de constructie kunnen we er rekening mee houden om in de toekomst eenvoudig jouw terrasoverkapping te laten evolueren tot veranda.
  2. Vrijstaande terrasoverkapping bijvoorbeeld op een andere plaats in jouw tuin of bij jouw zwembad

Samen met je bekijken we het ontwerp van jouw terrasoverkapping: je krijgt professioneel en helder advies over oplossingen en mogelijkheden in stijl, esthetiek, comfort, functionaliteit en afwerking.

Terrasoverkapping in aluminium met profielen van Reynaers

Als erkend Reynaers Partner werken we voor veranda’s en overkappingen exclusief met aluminium profielen van Reynaers: de Belgische referentie in aluminium profielen. Aluminium heeft dan ook tal van voordelen voor de realisatie van jouw overkapping:

  • Aluminium is vormvast, de lichte, sterke en slanke profielen geven jouw moderne terrasoverkapping een strakke look.
  • De aluminium profielen voor terrasoverkappingen zijn beschikbaar in meer dan 400 RAL-kleuren, die bovendien kleurvast zijn.
  • Aluminium overkappingen hebben een lange levensduur (rot en roest niet), trekken weinig vuil aan en vragen weinig onderhoud.

Als erkend Reynaers Partner is een correcte constructie en plaatsing van jouw terrasoverkapping gegarandeerd. Daarop krijgt je 10 jaar garantie. Jouw overkapping wordt eigenhandig in ons atelier volledig op maat van jouw noden en wensen gemaakt.

Naast de constructie van jouw terrasoverkapping kunnen we ook de grondwerken, bevloering, elektriciteitswerken en al wat meer nodig is om jouw overkapping tot in de puntjes op te leveren.

footer

Reynaers profielen voor terrasoverkappingen van dichtbij bekijken

Onze medewerkers maken er werk van.

Maak een afspraak