Ramen en deuren met isolerend glas | Bruynseels-Vochten
logo
Soorten beglazing

Soorten beglazing

Ramen en deuren met isolerend glas

Zowel in de zomer als in de winter ben je gebaat bij goed geïsoleerde ramen en deuren. We werken met verschillende soorten glas om een goede warmte-isolatie en aangenaam binnenklimaat te creëren: super isolerende dubbele of driedubbele beglazing.

Glas dat overmatige opwarming voorkomt, extra veiligheid biedt of geluid dempt

Er zijn talloze soorten glas voor jouw beglazing. Kies bijvoorbeeld voor:

Geluidsisolerende beglazing

Met geluidsisolerend glas hou je warmte en geluid buiten. Dankzij een zorgvuldige samenstelling van glasdikten, spouwbreedte, gasvulling en tussenlagen is er voor elke klasse geluidsdemping een oplossing.

Zonwerend glas: bespaart extra kosten

Voorkom overmatige opwarming dankzij onze zonwerende beglazing. Ideaal voor ramen en deuren met grote glasoppervlakken en veranda’s. De beglazing beperkt je kosten voor klimaatbeheersing (koeling) en binnenmilieu (luchtbehandeling). Door de neutrale coating in het glas komt er nog wel steeds voldoende daglicht binnen.

Inbraakwerend glas voor extra veiligheid

Inbraakwerend glas is gelaagd of gehard veiligheidsglas. Het glas isoleert maar biedt ook bescherming tegen doorvallen. Daarnaast voorkomt het verwonding bij glasbreuk. Ook tegen inbraak is dit glas optimaal beschermd.

Dankzij de warmte-reflecterende coating heeft al ons glas een lage U-waarde. Dit heeft vele voordelen: je komt in aanmerking voor premies, je geniet van aangenaam comfort en lagere stookkosten. Naast het isolerend glas is ook inbraakwerend glas beschikbaar. De beglazing is in handen van Sprimoglass uit Sprimont. Wij staan in voor de uitvoering van hun werken.

footer

Beglazing van dichtbij bekijken

Je krijgt gratis helder advies over oplossingen en mogelijkheden in stijl, esthetiek, comfort, functionaliteit, energiezuinigheid en isolatie voor het glas van jouw ramen en deuren of veranda.

Maak een afspraak