Renovatie ramen en deuren: tips | Bruynseels-Vochten
logo
Ramen en deuren renoveren is een duurzame investering

Ramen en deuren renoveren is een duurzame investering

Renovatie ramen en deuren: tips

Wanneer je gaat verbouwen of renoveren is het vervangen van ramen en deuren vaak een must voor je nieuwbouwproject. Ramen en deuren renoveren is een duurzame investering die je op lange termijn heel wat kosten zal besparen. Het is een relatief eenvoudige ingreep die de isolatiewaarde van je woning aanzienlijk zal verhogen.

Goedkoop is niet altijd voordelig

Ramen en deuren vervangen mag dan wel een relatief eenvoudig proces zijn, het kostenplaatje kan al snel oplopen. Toch is het belangrijk om verder te kijken dan enkel het prijskaartje. Goedkope raamprofielen zijn immers niet altijd het voordeligst. De kostprijs van ramen en deuren hangt af van een aantal factoren, zoals het type glas en het materiaal van de profielen.

Kies voor goede isolatie

Hoogrendementsglas verhoogt de waarde van je woning, want dit type beglazing is inbraakwerend en heeft een hoge isolatiewaarde. Er zijn verschillende soorten hoogrendementsglas: van HR glas tot HR+++ glas. Het spreekt voor zich dat HR+++ de hoogste isolatiewaarde heeft. HR++ heeft echter ook een uitstekende isolatiewaarde en vraagt een lagere investering. Op onze website vind je meer informatie over hoogrendementsglas.

Renovatie door vakmannen

Een woning renoveren is grote investering. Het is dan ook logisch dat je de kosten zoveel mogelijk probeert te drukken. Het is echter belangrijk om de kwaliteit van de ramen en deuren, én de vakmannen die ze komen plaatsen, niet uit het oog te verliezen. Kies voor een specialist die een goede prijs-kwaliteitverhouding voor ramen en deuren aanbiedt, en waar je ook terecht kan voor een goede service na verkoop.

Renovatie ramen en deuren: isolatiepremies

Laat je een raam vervangen? Of neem je gelijk alle ramen en deuren onder handen? Vergeet niet dat je voor het vervangen van ramen isolatiepremies kan ontvangen. Hoeveel die premies bedragen, hangt af van een aantal factoren. Op onze website vind je een duidelijk overzicht van alle premies. Een belangrijke tip om rekening mee te houden bij je renovatie! Ramen en deuren kunnen zo toch iets opbrengen.

Heb je nog vragen over de renovatie van ramen en deuren? Neem contact op, we helpen je graag verder.

footer

Meer informatie over het renoveren van ramen en deuren?

We maken graag tijd om je plannen te bekijken en een vrijblijvende offerte op te maken voor jouw renovatie of verbouwing.

Maak een afspraak