logo
Wij vertellen alles wat jij wil weten over die renovatie.

Wij vertellen alles wat jij wil weten over die renovatie.

Ramen en deuren renoveren… hoe gaat dat in z’n werk?

Heb je de knoop doorgehakt - en ben je er eindelijk klaar voor? Sta je in de startblokken om je ramen en deuren te renoveren én koos je (gelukkig) ook nog eens voor Bruynseels-Vochten? Slim! Want kiezen voor een expert in de sector… da’s altijd een goed idee. En om je nog wat extra gerust te stellen dat je de correcte keuze hebt gemaakt, vertellen we je graag wat meer over de verschillende stappen in ons proces. Hiervoor gingen we ten rade bij een van onze doorwinterde renovatie-experts.

Eerst en vooral… wanneer moet ik mijn ramen en deuren renoveren?

Wel, eigenlijk zit hier niet echt een lijn in. Er zijn tenslotte verschillende redenen om te renoveren. We krijgen dan ook heel wat verschillende doelgroepen over de vloer. Van jonge koppels die hun eerste huis kochten en met renovatie starten, tot langere eigenaars die hun huis al jaren hebben, maar het gewoon willen opwaarderen omdat ze er het budget voor hebben.

Wat de reden ook is, er zijn wel enkele alarmbelletjes die je in de gaten kan houden. De duidelijkste alarmbel? Da’s natuurlijk die energierekening: wanneer je ervaart dat deze hoger is dan zou mogen, dan ligt dit negen kansen op de tien aan het feit dat er veel energie verloren gaat via verouderde ramen en deuren - of via verouderd glas. Daarnaast valt de nood tot renovatie van ramen en deuren ook op te merken aan de hand van kleine ongemakken, zoals ramen en deuren die niet goed meer sluiten.

Oké. Ik heb beslist om mijn ramen en deuren te renoveren. En nu?

Eerst en vooral komen we graag langs in jouw stekje. Past het alleen ‘s avonds of in het weekend? Geen probleem, hoor. Doen we graag. We leren jou - en je woning - goed kennen, zodat we een nauwkeurige inschatting kunnen maken van wat er nu precies moet gebeuren. We meten alles op, we informeren naar jouw wensen en toetsen het beschikbare budget af.

Wanneer we het gevoel hebben dat we alle nodige informatie verzameld hebben, gaan we aan de slag. We stellen een specifiek op maat gemaakte offerte op, die enkel en alleen inspeelt op de zaken die jij ons vroeg. Enneuh… maak je geen zorgen: die offerte? Die is geheel vrijblijvend.

Indien gewenst, komen we nog enkele keren langs om het project van A tot Z te overlopen. Tot jij geheel op je gemak bent bij ons. En dan gaan we van start! (maar enkel wanneer jij volmondig ‘ja’ zegt, hoor. We doen niets zonder jouw toestemming)

Kunnen jullie zeggen hoe lang mijn renovatie zal duren?

Goh. Moeilijk, als we eerlijk zijn (en, ja. Wij zijn altijd eerlijk). Elke renovatie is tenslotte anders, afhankelijk van het type project, de grootte van de woning, het aantal ramen, het materiaal, de afwerking, enzovoort. En het is net daarom dat we graag langskomen: enkel zo kunnen we je een gedetailleerde en nauwkeurige inschatting geven van de duur van jouw renovatieproject.

Hoe dan ook, zal je altijd weten hoe lang het zal duren vooraleer we aan de slag gaan. Zo kom jij niet voor onaangename verrassingen te staan - en zijn we allemaal tevreden.

Oké! Ik ben er klaar voor. Kom maar af!

Goed, zo. Aarzel dan niet om ons te contacteren - en dan prikken we snel een moment waarop we elkaar kunnen ontmoeten. Tot snel!

footer

Meer weten over renovatie van ramen en deuren?

Kom eens langs in onze showroom. En dan bekijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!