logo
Elegantie en strak design

Elegantie en strak design

Weggewerkte profielen in moderne veranda

Bij dit verbouwproject hebben we een minimaal aantal profielen gebruikt om een maximale visibiliteit te creëren. Hoe dat kan? Wel, we werkten de profielen volledig weg in vloer en muren. We gebruikten hiervoor het Hi-finity schuifsysteem. Het slanke en elegante design zorgt voor een moderne uitstraling.

Uitstekende prestaties

Deze veranda met Hi-Finity systeem combineert een uitstekende isolatiegraad met een minimalistische look. Een mooi voorbeeld dus van hedendaagse architectuur waarbij energiezuinigheid een belangrijke rol speelt. Deze bewoners kozen voor een dubbele beglazing. Maar ook drievoudige beglazing is een optie.

Dit schuifraam is sterk. Echt sterk. Het kan zelfs glasgewichten dragen van zo'n 1200 ton. Da's niet niets. Wil je het jezelf écht gemakkelijk maken? Kies dan voor een gemotoriseerd schuifsysteem. Een duwtje op de knop en het raam zal vanzelf openen. Makkelijk, makkelijker, makkelijkst!

Eén met je tuin

En de voordelen blijven maar komen. Uit iedere... hoek! Want onze schuiframen bestaan ook als hoekoplossing. Het voordeel? Je kan nog meer genieten van je tuin omdat er geen enkel profiel in de weg staat om je zicht of doorgang te belemmeren. Ideaal, niet?

Laat ons je helpen

Welke je veranda ook wil: bij Bruynseels-Vochten staan we klaar om je te helpen. Samen kiezen we de beste oplossing voor jouw woning. Het enige wat jij nog moet doen is genieten van je huis, je tuin en die knappe veranda, natuurlijk!

footer

Wil je ook een moderne veranda?

Laat ons je helpen!

Contacteer ons!