20 Smeulders Patrizanenstr 79 Kap 36

Een veranda als uitbreiding op je zithoek

Dit project is hét perfecte voorbeeld van een veranda die dient als een natuurlijke uitbreiding op je bestaande zithoek. 

Door de plaatsing en het ontwerp van deze veranda slim aan te pakken, genieten deze huiseigenaars nu van meer zitruimte én heel wat meer natuurlijk licht in huis. Ontdek het volledige project! Gratis offerte

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Gratis offerte aanvragen

Meer licht vraagt om voldoende zonwering

Deze veranda met twee verschillende ingangen werd geplaatst om meer natuurlijke lichtinval in huis te bekomen. Dit frist de volledige woning op én is ook nog eens goed voor de gezondheid van de bewoners.

Maar meer natuurlijke lichtinval? Dat betekent ook een sneller opwarmen van je woning wanneer het warm is buiten. Gelukkig dachten we hierbij na – en plaatsen we rondomrond de nodige zonwering. Zo blijft de veranda (en het huis) aangenaam koel – ook wanneer het buiten stevig zomert!

Extra leefruimte

De eigenaars van deze woning wisten meteen waar deze veranda voor zou gaan dienen: extra leefruimte om met vrienden en familie van te genieten.

Op deze manier werd deze woning geüpgraded met nieuwe plekken om tot rust te komen, gezellig te tafelen, een boek te lezen en vooral: onvergetelijke herinneringen te creëren.

Een grote lichtstraat voor natuurlijke lichtinval

Wanneer je van plan bent om een veranda te laten plaatsen, ben je ook klaar voor meer natuurlijk licht in huis. En de beste manier om dit te bekomen? Da’s door het plaatsen van een lichtstraat.

Dat is ook exact wat we deden bij dit exemplaar: via de lichtstraat genieten de bewoners voortaan van veel natuurlijk licht dat zich doortrekt door de volledige woning.

Klaar voor jouw eigen veranda?

Da zal wel zijn, da! Aarzel in in ieder geval niet om ons te contacteren. Wij luisteren graag naar jouw wensen en ideeën – en maken vervolgens een gratis en geheel vrijblijvende offerte op maat aan. Tot snel?

Gratis offerte

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Gratis offerte aanvragen
Menu